Kärkkäisen Autohuolto palvelee myös lauantaisin

Kärkkäisen tavarataloissa Ylivieskassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Iissä sekä verkkokaupassa www.karkkainen.com oli kevään kaksiviikkoisten tarjoustapahtumaviikkojen eli Kärkkäisen Sikapäivien aikana 23.3.-12.4.2017 autoarpajaiset.

Pääpalkintona oli Renault Clio 1,2 16v 75 Life. Autoarpajaisiin pääsi mukaan täyttämällä arvontalipukkeen, jonka asiakkaat saivat 23.3.-12.4.2017 välisenä aikana Kärkkäisen tavaratalojen kassoilta ostoskuitin mukana tai verkkokaupan tilauksen ohessa. Arvonta suoritettiin 13.4.2017 kahden todistajan läsnäollessa arpomalla kaikkien, 109 000:n, autoarpajaisiin osallistuneiden kesken yksi voittaja.

Arpaonni suosi Hollolassa asuvaa Minna Mäki-Kalaa. Minna sai Kärkkäiseltä mukavan puhelinsoiton, jossa hänelle kerrottiin, että hänestä tuli nyt upouuden auton omistaja. Voittoauton Minna nouti Lahden Kärkkäisen tavaratalosta 25.4., jossa tavaratalopäällikkö Juha Julkunen luovutti hänelle auton. Viime hetken huoltosilaukset Cliolle tehtiin ennen sen luovuttamista Lahden Kärkkäisen Autohuollossa.

– Oikein hyvä auto ajaa, Minna kertoo, kun hän on ajanut uudella Cliollaan vajaan viikon verran. Kilometrejä oli tässä vaiheessa kertynyt auton mittariin reilut 700.

– Tämä oli erittäin mieluinen yllätys. Yleensä arpajaisvoitot menevät minulta ohi, mutta nyt tuli päävoitto! Minna iloitsee.

Hoitoalalla työskentelevä Minna käyttää autoa päivittäin työmatkoilla. Yhteen suuntaan työmatkakilometrejä hänellä on noin 55, eli yksinomaan työmatka-ajoa tulee päivässä reilu sata kilometriä. 41-vuotias Minna on kotoisin Kauhajoelta Etelä-Pohjanmaalta. Vanhempiaan hänen on tarkoitus ajaa tervehtimään jonain toukokuisena viikonloppuna.

– Sitten saan testata, miten uusi auto pelaa pitkällä matkalla.

Hollolaa Minna kiittää mukavaksi paikaksi asua.

– Hollola on rauhallinen paikka asua. Kulkuyhteydet ovat hyvät, ja Lahti palveluineen on lähellä.

Sekä fyysisesti että henkisesti rankan hoitotyön vastapainoksi Minna rentoutuu liikkumalla. Ulkoliikunta ja omatoiminen kotijumppa ovat hänelle mieluisimmat liikuntamuodot. Minnalla on kotona muun muassa käsipainot ja crosstrainer-kuntoilulaite kotijumppaa varten.

– Pudotin muutama vuosi sitten painoa runsaasti, ja liikunta oli siinä minulle tärkeää, mutta kotijumppa tuli kuvioihin vasta vähän myöhemmin.

Painonpudotuksessaan Minna liikunnan lisäämisen ohella tarkisti ruokavalionsa.

– Pienensin annoskokoja ja välttelin jokapäiväistä herkuttelua, mutta muuten en tehnyt mitään ihmeellistä. Arkijärjellä mentiin!

Liikunnan ohella Minna harrastaa ompelemista, lähinnä hän ompelee vaatteita. Myös matkustelu eri ulkomaankohteissa on mieluista.

Teetkö kesällä uudella autollasi automatkan läpi suvisen Suomen?

– Pitää miettiä, vielä sellaista ei ole suunnitteilla.

MIKÄ?

Minna Mäki-Kalan Kärkkäisen autoarpajaisissa voittama auto:

Renault Clio 1,2 16v 75 Life, väriltään Flamme-punainen

Vuosimalli: 2017

Hinta: 16.209,00 euroa. J. Kärkkäinen Oy maksoi lahjaveron eli 30 % auton arvosta voittajan puolesta.