Teksti ja kuva: Reetta Reinman

Radio Pookin Pookin Listan kuuntelijat ovat tykästyneet Leila Kattilakosken esittämään Taivas silmissään -kappaleeseen. Viimeisimmässä Pookin Listan viikkoäänestyksessä se tuli viidenneksi.

Uusin Radio Pookin viikkoäänestys sulkeutuu kesätauon jälkeen 28. heinäkuuta kello 12. Pookin Listan suosituimmat kappaleet, TOP30, soivat sunnuntai-iltaisin klo 19–21 ja uusintana maanantaisin Pookin Lista -ohjelmassa.

Taivas silmissään -iskelmä tuli 1970-luvulla tunnetuksi Tuulikki Elorannan esittämänä. Taivas silmissään ja yhdeksän muuta 1970–80-lukujen tanssi- ja iskelmäkappaletta soivat Leilan tämä keväänä julkaisemalla uusimalla levyllä Uskollinen sydän. Uskollinen sydän -levyn kaikki kappaleet ovat Tatsia-Musiikki Oy:n Teuvo Nummelan sovittamia.

Sekä Leilan uutuslevy Uskollinen sydän että hänen edellinen levynsä, koskettavia luontoa ja elämää ylistäviä ja kunnioittavia kappaleita sisältävä Elämän valoisaa puolta ovat tilattavissa Leilan nettikaupasta leilakattilakoski.com

Ensi vuonna kuusikymppisiään juhliva Leila voitti viime kesän Eläkeliiton 50+-sarjan valtakunnallisessa karaokekilpailussa. Tänä kesänä Leila osallistuu heinäkuun puolivälissä pidettävien Kiuruveden Iskelmäviikkojen SenioriMestari 2017-laulukilpailuun. Tänä vuonna kyseinen varttuneemman väen laulukilpailu järjestetään ensimmäistä kertaa Kiuruveden Iskelmäviikoilla. Kilpailun finaali on 13.7. SenioriMestarit semifinaali ja finaali käydään karaoketaustoilla.

Karaokea Leila käy laulamassa ja myös vetämässä ulkomaita myöten, heinäkuun alussa esimerkiksi Virossa yhdessä Tampereen Seniorilaulajien kanssa.

Leila Kattilakoski asuu syntymäpitäjässään Kannuksessa. Laulaminen on aina ollut hänelle rakas harrastus. Päätyökseen Leila tekee perinteistä jäsenkorjausta ja hierontaa sekä järjestää perinteisen jäsenkorjauksen koulutusta.

Perinteinen Jäsenkorjaus ry:n pääkouluttaja Leila on suunnitellut ja kirjoittanut koulutuksen kaikki oppimateriaalit, niistä on kirjallisen materiaalin lisäksi myös dvd:t. Perinteisen jäsenkorjauksen koulutusten yhteydessä laulu aina raikaa niin opettajan kuin oppilaidenkin suusta, yleensä lauletaan karaokea.