Hyvä perusvalikoima, asiakasystävällinen hintataso ja ennen kaikkea kokonaisvaltainen, kattava ja asiantunteva palvelu, siinä kiteytettynä kuvaus uudesta Kärkkäinen Kone Oulusta, sanoo Kärkkäinen Koneen tuotepäällikkö Janne Hintsala.

Elokuun 10. päivä avattavan Kärkkäinen Kone Oulun lisäksi Kärkkäinen Kone -liikkeet ovat Ylivieskassa ja Lahdessa Kärkkäisen tavaratalojen yhteydessä.

Kärkkäinen Kone Oulu palvelee Oulun Kärkkäisen tavarataloa vastapäätä. Aikaisemmin samoissa 700 neliön tiloissa toimi Työkalutori. Henkilökuntaa Kärkkäinen Kone Oulussa on viisi. Liike on avoinna arkisin klo 10–18 ja lauantaisin klo 10–15. Huolto toimii jokaisena arkipäivänä. Huoltoon on hyvä varata aika etukäteen. Kärkkäinen Koneen valikoimat ovat myös verkkokaupassa, www.karkkainen.com

Kärkkäinen Koneen valikoimiin kuuluvat monipuolisesti kaikki pienkoneet, kuten ruohonleikkurit, trimmerit ja moottorisahat sekä lumilingot, moottorikelkat, veneet, mönkijät, crossipyörät ja nykyään erittäin suositut sähköajoneuvot, kuten sähkömopot, -skootterit ja -potkulaudat sekä senioreiden matkantekoa helpottavat sähkökäyttöiset Matkaaja sähköautot ja senioriskootterit. Kärkkäinen Koneessa on myös Kärkkäisen oman maahantuonnin tuotteita, näitä ovat esimerkiksi Apollon mönkijät ja crossipyörät.

– Kaikkiin Kärkkäinen Koneessa myytäviin koneisiin, laitteisiin ja kulkuneuvoihin on valikoimissamme myös niiden varaosat sekä erilaiset tarvikkeet ja lisävarusteet. Kärkkäinen Koneen huoltopuoli tarjoaa pienkoneisiin ja ajoneuvoihin asiantuntevan huollon, kertoo Hintsala.

Kesä jatkuu ja ruoho kasvaa. Robottiruohonleikkurien lisäksi suomalaisia ruohonleikkaajia innostavat tätä nykyä akkukäyttöiset ruohonleikkurit. Yhdellä latauskerralla akkukäyttöisellä ruohonleikkurilla leikkaa noin 500 neliötä. Molempia: akkukäyttöisiä ja robottiruohonleikkureita on myynnissä Kärkkäinen Koneessa.

– Akkukäyttöisistä puutarhakoneista meiltä löytyy myös esimerkiksi akkukäyttöiset trimmerit, puhaltimet, ketjusahat ja pensasleikkurit, kertoo Hintsala.

– Ruohonleikkuripuolella suosittuja ovat myös etuleikkurilla varustetut, päältäajettavat ruohonleikkurit. Omakotitaloasujien ohella niitä suosivat kiinteistönhuoltoyhtiöt sekä julkisen puolen, kaupunkien ja kuntien kiinteistönhoitajat, Hintsala sanoo.

– Traktorimönkijät puolestaan ovat loistavia kesällä polttopuiden kuljettamisessa ja talvella lumenaurauksessa. Ne soveltuvat metsäteille puiden ajoon niin talvella kuin kesällä sekä myös urheilulliseen ajoon. Ammattikäyttöön ostettu traktorimönkijä on verovähennyskelpoinen.

Janne Hintsala kertoo, että esimerkiksi moni rivitalokiinteistö on päätynyt ostamaan kiinteistönhuoltokalustoksi traktorimönkijän, joka soveltuu sekä talvi- että kesätöihin.

– Kun kiinteistönhuoltotyöt tekee traktoria pienemmällä koneella, säästyvät pihat paremmin vahingoittumattomina, ja kun tukkikärryn laittaa taraktorimönkijän perään ja menee sillä traktorin sijaan puunajoon, säästyy metsä isoilta aukoilta.