Mukavaa ja rentoa. Kivaa yhdessäoloa. Hyvin järjestetty ja hyvät palkinnot, Ylivieskan Kärkkäisen henkilökunta kiitti kommenteissaan henkilökunnan frisbeegolfparikilpailuja. Kolmituntinen kilpailu käytiin elokuun viimeisen viikon keskiviikkoiltana Ylivieskan liikuntapuiston frisbeegolfradalla.

Teksti: Reetta Reinman

Ylivieskan Kärkkäisen henkilökunta nautti elokuisena keskiviikko-iltana 29.8 syyskesän hohtavassa auringossa liikunnan ja yhdessäolon riemusta: Kärkkäinen frisbeegolfparikilpailu kilpailtiin laadukkaalla ja suositulla Ylivieskan liikuntapuiston frisbeegolfradalla. Radalla pelattiin 18 väylää.

Osanottajia oli tänä vuonna 36, reilusti enemmän kuin aikaisempina vuosina. Kärkkäisen henkilökunnan frisbeegolfkilpailu on järjestetty Ylivieskassa vuodesta 2011 alkaen.

– Aikaisempina vuosina henkilökunnan frisbeegolfkisa on järjestetty yksilökilpailuna, siinä on ollut erikseen sarjat naisille ja miehille. Uskon, että parikisa oli yksi merkittävä syy, että kilpailu houkutteli nyt enemmän osanottajia, toteaa Tommi Heikkinen Kärkkäisen osto-organisaatiosta.

– Huhu kertoo, että henkilökuntamme on käynyt radalla paljonkin harjoittelemassa, varsinkin kilpailua edeltävänä iltana! Tommi naurahtaa.

Tämän vuoden Kärkkäisen henkilökunnan frisbeegolfkisassa oli upouusi kiertopalkinto. Komeaan pokaaliin kaiverretaan ensimmäisenä 29.8.2018 kilpailun voittaneen parin eli Tommi Heikkisen ja Petri Kumpulan nimet.

– Kaiken kaikkiaan palkinnot olivat erinomaiset, ja kaikki palkittiin, kertoo Tommi.

Pääpalkintojen lisäksi Hole In Onen heittäjälle oli luvassa vajaan 2000 euron arvoinen kylpytynnyri. Holareita ei tämän vuoden kisassa kuitenkaan heitetty.

Kärkkäisen henkilökunnan frisbeegolfparikilpailu oli avoinna kaiken tasoisille pelaajille vasta-alkajista kokeneisiin konkareihin. Parikilpailun parit arvottiin ilmoittautuneiden kesken kilpailupäivän aamuna.

Itse kilpailussa noudatettiin pelitapana Best Shot -pelimuotoa (BS). Jokaiselle radan 18 väylälle asetettiin kaksi paria, eli yhteensä neljä pelaajaa. Parin molemmat pelaajat heittivät aloitusheiton. Sen jälkeen kilpailupari sai itse valita, kummastako heittopaikasta he jatkoivat. Tämä päätös oli selkeästi ilmoitettava toiselle väylällä olevalle parille ennen seuraavaa heittoa. Näin jatkettiin, kunnes toinen parin pelaajista sai kiekon koriin. Kilpailun lopuksi voittajapari ratkesi parhaimmalla eli pienimmällä heittotuloksella.

Omien pelivälineiden puuttuminen ei ollut este kilpailuun osallistumiselle. Työnantaja J. Kärkkäinen Oy tarjosi välineet kilpailun ajaksi pelaajien käyttöön, mikäli heillä ei ollut omia pelivälineitä. Vaatetukseksi frisbeegolfissa riittävät tavalliset ulkoiluvaatteet.

Kärkkäisen viidessä tavaratalossa, Ylivieskassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Iissä sekä verkkokaupassa www.karkkainen.com on runsas valikoima frisbeegolfvälineitä sekä ulkoiluvaatteita.

Liikunnallisiin harrastuksiin kannustaminen on tärkeä arvo Kärkkäisen tuotevalikoimissa, harrastusvälineitä erilaisiin liikuntamuotoihin on runsaasti tarjolla ympäri vuoden. Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä J. Kärkkäinen Oy panostaa erityisen paljon henkilökuntansa fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Henkilökuntaa J. Kärkkäinen Oy:n palveluksessa on noin 600 eri toimipisteissä ympäri Suomen.