Kärkkäisen messuosastolla tuotteita terveyden tueksi sekä mielenkiintoisia vierailijoita

Tavarataloketju J. Kärkkäinen Oy:n laajavalikoimaiset terveys- ja hyvinvointituoteosastot ovat mukana i love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 16.-18.10.2015 messuosastolla 6G79.

J. Kärkkäinen Oy:n messuosastolla on mahdollisuus tutustua muun muassa seuraaviin tuotteisiin: ayurvedan periaatteita kunnioittaen valmistettu huippulaatuinen Ghee (kirkastettu voi), hydrolisoitu kollageeni, pakastettu villilevä, www.e3live.com sekä Medicine flower CO2 -uutteet. Kotimaisista tuotteista mukana ovat esimerkiksi Boris-maitohappobakteerijuoma, Mahlaforestin havupuujuoma sekä BioAroman luonnonkosmetiikka.

Messuosastolla on mielenkiintoisia vieraita, muun muassa kiekonheittäjä Sanna Kämäräinen , hyvinvointiasiantuntija, personal trainer Aino Mäkelä ja bikini fitness-kilpailija Mari Valosaari. Lisäksi beatboxaaja ja moninkertainen freestylefootbagin Suomen mestari Felix Zenger vierailee osastolla.

Mukana osastolla on J. Kärkkäinen Oy:n terveys- ja hyvinvointituotteiden valikoimista vastaava ravintofilosofi Erkki Palviainen , superruokien erikoismieheksi titureelattu, rohkea luontaisen itsehoidon innovaattori. Erkki elää, kuten opettaa! J. Kärkkäisen terveys- ja hyvinvointituoteosastojen valikoimia Erkki Palviainen kehittää eettisesti ja vastuullisesti. Laajojen kansainvälisten verkostojensa kautta Palviainen saa Kärkkäisen valikoimiin heti tuoreeltaan myös alan tutkimuksen ja tuotekehittelyn kansainväliset kärkituotteet. Kivijalkana ovat suomalaiset, Suomen puhtaan luonnon ja keskiyön auringon kasvattamista aarteista jalostetut tuotteet. Kärkkäisen tavarataloista ja nettikaupasta löytyy laaja valikoima luontaistuotteita kaikelle kansalle ja myös vaativiin erityistarpeisiin.