Teksti: Reetta Reinman

Tämän vuoden maaliskuussa, naistenpäivänä 8.3.2018 naiset saivat Sloggilta mitä miellyttävimmän naistenpäivälahjan: ZERO Feel -malliston. Naistenpäivän lanseeraus sopii erinomaisesti myös joululahjaksi kaikenikäisille ja -kokoisille naisille.

ZERO Feel -sarjaan kuuluvat muun muassa Bra-top ja Bralette sekä Hipster- ja Brazil-alushousut.

ZERO Feel -mallistossa käytetään materiaalina Japanissa yksinoikeudella Sloggille kudottua 40 gg:n kangasta.

– Materiaali on äärimmäisen pehmeää. Kyseinen kangas mahdollistaa siinä olevan 360 astetta joustavan stretchin ansiosta erinomaisen liikkuvuuden. Kevyt mikrokuitukangas myös hengittää mukavasti, eikä hiosta, kertoo Suomen Sloggin myyntiedustaja Heli Hulkkonen Triumph International Oy:stä.

ZERO Feel-sarjan topeissa ja alushousuissa on täysin saumaton pinta.

– Se saadaan aikaan pistelaminointitekniikalla. Eli kun saumakohdissa kaksi kangasta liitetään toisiinsa, niin liitosta ei tehdä yhtenäisellä laminoinnilla, vaan liitos tehdään pienillä pisteillä, näin saadaan aikaan tunne täydestä saumattomuudesta.

ZERO Feel -sarjan toppien ja alushousujen koot ovat XS, S, M, L ja XL.

– Esimerkiksi lahjaostoksilla tämä helpottaa, ei tarvitse tietää tarkkaa rintaliivin kuppikokoa, vaan käyttäjän vaatekoon, Heli Hulkkonen toteaa.

ZERO Feel topeissa on kaksi kaula-aukon muotoa: Bra-topissa on pyöreä kaula-aukko, Braletessa v-mallinen. Pyöreä kaula-aukko peittää vähän enemmän, v-aukkoinen sopii hyvin esimerkiksi pienempää kuppikokoa käyttäville naisille ja lyhytselkäisille.

Heli Hulkkosen mukaan naiset suosivat ZERO Feel -toppeja myös jooga-asun yläosina tai avonaisen kesämekon ryhdistäjänä rintaliivien päällä.

– Moni kertoo, että laittaa rintaliivien päälle ZERO Feel-topin siten, että ottaa siitä toppaukset pois; näin saa kivasti peittävyyttä avonaiseen kesämekkoon ja oloon varmuutta, ja voi kuitenkin pitää rintaliivejä mekon alla normaalisti.

Kärkkäisen valikoimissa on ZERO Feel-topeista ja alushousuista perusvärien lisäksi kausittain vaihtuvat herkulliset uutuusvärit. ZERO Feel -sarjan perusvärit ovat Black, Angora (vaalea) ja Cognac (puuteri).

Heli Hulkkonen kertoo, että Sloggi ZERO Feel -tuoteperhe kasvaa ensi vuoden maaliskuussa topatuilla rintaliiveillä, joissa on selässä hakaset, edelleen ilman metallisia kaaritukia.