Teksti: Reetta Reinman

Tanskalaisen BTX Groupin tuotemerkit Brandtex, Jensen ja Ciso pukevat naiset tyylikkään rentoon kevääseen: työhön, juhlaan ja vapaa-aikaan, niin katu- kuin merihenkiseen menoon. Mallistojen vaatteet ovat hyvin yhdisteltävissä keskenään.

Kohderyhmänä BTX Groupin muodissa on aikuiset tyyli-, laatu- ja muotitietoiset yli nelikymppiset naiset. Tanskalaisyritys on toiminut vaateteollisuudessa yli 80 vuotta. Suunnittelu, hankinta ja markkinointi tehdään edelleen Tanskassa, valmistus on nykyään Kaukoidässä. Jälleenmyyjiä BTX Groupin tuotemerkeillä on Euroopassa yli 5000.

Suomessa Brandtex, Jensen ja Ciso -tuotemerkit löydät esimerkiksi Kärkkäisen viidestä tavaratalosta ja verkkokaupasta www.karkkainen.com

Aikuiset naiset rakastavat BTX Groupin mallistoja ennen kaikkea niiden istuvien leikkausten, naisellisten mallien ja päällä miellyttävien materiaalien vuoksi, kauniiden väriyhdistelmien ja mielenkiintoisten kuvioiden vetovoimaa unohtamatta.

Materiaaleissa lähes tulkoon malliston jokaisessa vaatteessa on ainakin ripaus sopivasti joustavaa elastaania.

Naisellisesti leikatut mekot jatkavat tämän keväänä voittokulkuaan voisiko jopa sanoa naisten perusvaatteena niin arjessa kuin juhlassa. Sinisen eri sävyt kuuluvat aina kevääseen. Kokeile tänä keväänä harmaan sinisen ja murretun punaisen yhdistelmää. Toimii! Samoin raikkaan perusvihreän ja puhtaan valkoisen yhdistelmä.

Yksittäisistä BTX Groupin mallistoista esimerkiksi Brandtex Copenhagen -mallistossa hurmaa kevään värinä hempeä laventeli, jota yhdistetään mielenkiintoisella tavalla armeijan vihreään. Tyylitietoisten rouvien Brandtex Classic -mallisto piirtyy tänä keväänä upeissa printeissä: isot kukkakuosit ja geometriset muodot näyttävät suorastaan hurmaavilta.

”– Kokeile tänä keväänä harmaan sinisen ja murretun punaisen yhdistelmää. Toimii!”