Huoltokeskukset Lahden ja Ylivieskan Kärkkäisellä tuovat merkittävän lisän tavaratalojen palveluihin

Teksti: Reetta Reinman Kuvat: Iida Lesell ja Kärkkäinen Lahti

Lahden ja Ylivieskan Kärkkäisen tavaratalojen yhteydessä palvelevat huoltokeskukset ovat hyvän palvelun moniottelijoita. Monipuoliset palvelut ovat niissä saatavissa tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti, myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Lahden ja Ylivieskan huoltokeskuksien palvelutarjonta poikkeaa jonkin verran toisistaan.

Huoltokeskuksissa saa esimerkiksi seuraavat palvelut:

PASSIKUVIENottaminen aikaa varaamatta hoituu sekä Lahdessa että Ylivieskassa. Passikuvat otetaan kooltaan ja laadultaan viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Asiakkaasta otettu passikuva viimeistellään huoltokeskuksien laadukkaissa kuvankäsittelyohjelmissa ja lähetetään sitten suoraan lupahallinnon valokuvapalvelimelle, josta viranomaiset saavat kuvan tarvittaessa joka asiakkaan passiin tai ajokorttiin.

Passikuvat joko sähköisenä tai paperisena maksavat 16 euroa, yhteishintaan 19 euroa.

VALOKUVAPALVELUSSAvoi teettää omista valokuvista esimerkiksi suurempikokoisia paperikuvia ja julisteita. Ylivieskassa valokuvasta voi teettää myös vaikkapa canvas-taulun.

– Moni asiakkaamme on todella ilahtunut, miten tarkan ja hyvän suurennuksen huoltokeskuksen valokuvapalvelussa saa skannattua ja käsitelyä esimerkiksi mummun ja papan vanhasta, pienikokoisesta hääkuvasta, sanoo Ylivieskan Kärkkäisen tavaratalopäällikkö Pasi Eskola .

– Valokuvat voi teetättää itselleen esimerkiksi kauppareissun yhteydessä tai ne onnistuu tilata huoltokeskuksista myös helposti verkkokaupan kautta, jatkaa Lahden Kärkkäisen tavaratalopäällikkö Juha Julkunen .

Ylivieskan Kärkkäisen huoltokeskuksenKAIVERRUSPALVELUSSAtehdään kaiverrus esimerkiksi postilaatikon kylttiin tai vaikkapa lempipuukkoon. Huoltokeskuksessa tehdään myös taidokkaasti korujen ja sormusten kaiverrukset. Esimerkiksi postilaatikon kyltin kaiverrus Ylivieskan huoltokeskuksessa maksaa 10 euroa.

Lahden Kärkkäisellä koruihin ja kelloihin saa halutessa kaiverrukset tavaratalon koru- ja kello-osastolla.

KELLONpariston saa näppärästi vaihdettua kauppareissun lomassa Ylivieskan huoltokeskuksessa 10 euron hintaan.

POLKUPYÖRIENhuoltamista varten sekä Lahden että Ylivieskan Kärkkäisen huoltokeskuksissa on asianmukaiset erikoistyökalut ja yleisimmät polkupyörien huollossa tarvittavat varaosat. Esimerkiksi Lahden Kärkkäisen huoltokeskuksessa polkupyörähuollot alkavat 10 eurosta.

MAILOJEN, esimerkiksi TENNIS- ja SULKAPALLO- ja SQUASHmailojen jänteet uusitaan Ylivieskan huoltokeskuksessa, ja näin mailojen suorituskyky säilyy mahdollisimman hyvänä.

LUISTIMET ja SUKSEThoituvat huoltokeskuksissa niin ikään täyteen teräänsä ja parhaimpaan luistoon. Ylivieskan Kärkkäisen huoltokeskuksessa on myös suksen pohjien hiontaan erikoistunut hiontakone.

Lahden Kärkkäisen huoltokeskuksessa suksien huoltovoitelu tehdään käsityönä: pohjustus-, pito- ja luistovoitelu. Myös alppisuksien huoltaminen onnistuu Kärkkäisen huoltokeskuksissa.

Luistimien terät huoltokeskuksissa sekä teroitetaan että muotoillaan.2929AVAINTENteettäminen onnistuu jo Lahden huoltokeskuksen AVAINPALVELUSSA. Ylivieskan huoltokeskuksessa avainpalvelu aloittaa syyskuun alussa. Avainpalvelussa voi teetättää kaikki avaimet kotiavaimista autojen ja moottoripyörien avaimiin. Myös uusimpien nykyavainten teetättäminen onnistuu eli sellaisten avainten, joihin tarvitaan erilliset koodaukset. Huoltokeskuksissa on sekä avainten koodauksissa että niiden jyrsinnässä tarvittavat asianmukaiset nykytekniikan laitteet. Huoltokeskuksien henkilökunta on koulutettu myös nykyaikaisten avainten tekemiseen. Ylivieskan huoltokeskuksen henkilökunta saa koulutuksen kesällä, ja avainpalvelu siis alkaa syyskuussa. Lahdessa jo toimii.

Huoltokeskuksissa käsitellään myös asiakkaiden tuotereklamaatioita.

Lahden Kärkkäisen huoltokeskus sijaitsee infosta katsoen oikealla, eteläisen sisäänkäynnin vieressä.

Ylivieskan huoltokeskus palvelee Locoscocosia vastapäätä, ennen siinä toimi Veikkaus.

Molemmissa huoltokeskuksissa on niiden palveluihin erikoistunutta henkilökuntaa kolmen työntekijän verran.

Pahimpana koronaepidemia-aikana huoltokeskukset olivat kiinni. Kesäkuun alussa ne taas avautuivat.

Tervetuloa asioimaan Kärkkäisen Ylivieskan ja Lahden tavaratalojen huoltokeskuksiin!

HUOM!
Ylivieskan Kärkkäisen huoltokeskuksessa alkaa avainpalvelu syyskuun alussa. Lahden Kärkkäisen huoltokeskuksessa avainpalvelu jo toimii.

Polkupyörän vuosi-/ensihuolto Ylivieskan Kärkkäisen huoltokeskuksessa sisältää:

√ Pyörän puhdistus

√ Voimansiirron puhdistus

√ Ruuvien ja muttereiden kiristys

√ Vaihteiden tarkistus

√ Jarrujen tarkistus ja säätö

√ Napojen tarkistus ja säätö

√ Ohjainlaakerin tarkistus ja säätö

√ Poljinkeskiön tarkistus

√ Etu- ja takapyörän rihtaus

Hinta alkaen 75 euroa.