Kotimaassaan Marokossa arganöljyä sanotaan nestemäiseksi kullaksi.

Lukuisia palkintoja voittaneeseen OGX-hiustenhoitosarjaan kuuluu shampoita, hoitoaineita sekä hoitotuotteita. Tuotesarjassa on vaihtoehtoja hiusten tarpeen mukaan: tarvitsevatko hiukset kevyttä kosteutusta tai runsaampaa hoitavuutta. Tuotteet ovat sulfaatittomia. Ne on pakattu ympäristöystävällisiin pakkauksiin. Vaikuttavana aineena OGX:n Argan Oil of Morocco -sarjan tuotteissa oleva E-vitamiinirikas arganöljy auttaa kuivaa ja vahingoittunutta hiusta. Arganöljyssä on paljon antioksidantteja, jotka auttavat vahvistamaan heikkoa hiusta ja samalla suojaavat sitä haitalliselta UV-säteilyltä. Kosteuttava silkkiproteiini tekee hiuksista pehmeämmät ja estää niiden takkuuntumista.OGX-tuotesarja on Kärkkäisen valikoimissa.

Marokosta peräisin oleva arganöljy valmistataan arganpuun pähkinöistä. Se on tunnettu ihoa hoitavista ja jopa lääkinnällisistä ominaisuuksistaan, joiden ansiosta arganöljyä onkin kutsuttu sen kotimaassa ”nestemäiseksi kullaksi”. Arganöljy on jo vuosisatojen ajan ollut osana Välimeren alueen ihon ja hiusten hoitoa.

Arganöljy sisältää erittäin runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja sekä antioksidantteja, jotka auttavat ehkäisemään vapaiden radikaalien aikaansaamia vaurioita, kuten esimerkiksi ihon ennenaikaista ikääntymistä. Arganöljyn sisältämä antioksidanttinen E-vitamiini auttaa lisäksi rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja tasapainottamaan sen kuivuutta.

Ravitsevien ominaisuuksiensa ansiosta arganöljy on erinomainen ainesosa erityisesti kuivalle ja jopa atooppiselle iholle. Se auttaa pehmentämään ihoa sekä lisäämään sen kimmoisuutta ja heleyttä, mikä puolestaan tukee ihon nuorekasta ulkonäköä. Arganöljyä voidaan käyttää niin kasvojen kuin vartalonkin ihon kosteutuksessa. Se sopii käytettäväksi myös meikin poistoon. Monipuolinen arganöljy hoitaa myös kynsinauhoja.

Arganöljy pehmentää ja silottaa hiuksia sekä tuo niille kaunista kiiltoa. Tyypillisimpiä arganöljyä sisältäviä tuotteita ovat erilaiset kuivien tai kosteiden hiusten latvoihin käytettävät hoitotuotteet, jotka auttavat kesyttämään kuivat ja pörröiset hiuslatvat. Arganöljy sopii käytettäväksi myös käsien, kyynärpäiden ja jalkapäiden kovettumiin.