Urheilijoilla ja liikkujilla oli 2000-luvun alussa ongelma: palautumisjuomat eivät vastanneet heidän fysiologisia tarpeitaan. Kotimainen Notrhforce on kehittänyt aidoista marjoista jauhettuja, säilöntäaineettomia tuotteita, jotka ovat saaneet markkinoilla mukavasti jalansijaa.

Northforce on ravinnon, lääketieteen ja hyvinvoinnin asiantuntijayritys. Sen tuotteet on suunniteltu ammattiurheilijoille ja aktiiviliikkujille ylläpitämään nestetasapainoa ja edesauttamaan nopeaa palautumista kovista urheilusuorituksista. Eri harjoituskausille sekä vaativiin turnaus- ja kilpailuolosuhteisiin löytyy omat tuotteet.

– Osaamiseemme luottavat lukuisat ammattilaisurheilijat ympäri maailmaa jääkiekossa, tenniksessä, golfissa, kamppailu- ja kestävyyslajeissa sekä moottoriurheilussa, selvittää Joonas Järvinen .

Tuotekehityksen takana on läälääkäri ja valmentaja Harri Hakkarainen sekä ammattilaisurheilijoita maailman huipulta.

Ravintosisältöjä on testattu ja tutkittu arvostetuissa tutkimuslaitoksissa ja -laboratorioissa.

Tuotteissa käytettävien raaka-aineiden ydin on korkealaatuinen, ultrasuodatettu heraproteiini. Tuotantolaitoksena toimii kuusamolainen Kuusamo Juustot Oy. Tuotteet ovat säilöntäaineettomia ja vähälaktoosisia.

Makuina käytetään keinotekoisten ja haitallisten aromivalmisteiden sijaan superruokina pidettäviä, aidoista mansikoista, mustikoista ja variksenmarjoista kuivattuja jauheita. Näin haitallisten ainesosien tilalle saadaan mahdollisimman runsaasti elimistölle hyödyllisiä antioksidantteja. Tuotteet sopivat myös keliaakikoille.

Testaamaan!

Lahden Kärkkäisen myymälässä on lauantaina 22.11.

Northforce-tuotteiden esittely ja maistatus klo 11.00-15.00.