Yli kymmenen vuoden ajan me kriitikot olemme vaatineet maahanmuuttopolitiikan kiristämistä. Olemme jo kauan varoittaneet, että jos politiikan suunta ei muutu, meillä on edessämme kansallinen katastrofi. Huutomme ovat kaikuneet kuuroille korville. Meitä on haukuttu rasisteiksi ja fasisteiksi ja äärioikeistolaisiksi, meitä on yritetty vaientaa kaikin mahdollisin keinoin. Puoluepoteroista on kuulunut vihakuoron ulvontaa, ja valheellinen mediakenttä on kiimaisena heittänyt valheen bensaa vihan liekkeihin.

Oikeusjärjestelmämmekin on niin poliittisen korruption mädättämä, että kriitikot ovat joutuneet maksamaan sakkoja milloin mistäkin kirjoituksesta täysin mielivaltaisin perustein. Mielipiteet on haluttu leimata rikollisiksi, jotta todellinen rikos – uskallan kutsua sitä maanpetokseksi – saisi jatkua.

Minä en vastusta kaikkea maahanmuuttoa, mutta vastustan laitonta, rikollista, sopeutumatonta, kalliiksi käyvää ja ylipäätään liiallista haittamaahanmuuttoa, josta ei tule koskaan olemaan yhtään mitään hyötyä yhteiskunnallemme, mutta josta jo nyt aiheutuu paljon vahinkoa.Hallitus repii toisella kädellä kansaa kurjuuteen ja kauhoo toisella kädellä - tai pikemminkin kauhakuormaajalla - rahaa rajan yli tulvivan invaasion ylläpitämiseen ja muukalaisten elättämiseen - ja velkarahalla! Toki hädässä olevaa on oikein auttaa, mutta auttaminen ei tarkoita, että heidät kaikki pitää rahdata tänne ja asuttaa pieneen Suomeen.

Maahan lappaa nyt turvapaikkaturisteja kymmenin tuhansin, ja meidän päättäjämme ovat housut ja hameet kintuissa antautumassa ehdoitta, ja ovat siten julkeasti uskottomia omalle kansalle. Sitä voi kutsua huoraamiseksi! Kritiikkini keskiössä eivät ole nämä maahan tunkevat onnenonkijat, vaan minä syytän omia päättäjiämme Suomen tuhoamisesta ja kyvyttömyydestä estää kulttuurimurha.

Poliittinen järjestelmämme eduskuntaa myöten on pelkkää likaista teatteria, jossa ahneet poliitikot ajavat vain omia etujaan. Poliitikkoja pahempia valehtelijoita ovat vain toimittajat, jotka eivät hoida tehtäväänsä eli tiedonvälitystä vaan levittävät röyhkeästi omaa poliittisväritteistä propagandaansa ja pyrkivät manipuloimaan kansalaisia. Niin tekee koko valtamedia ja niin tekevät kaikki maakuntalehdet, vuodesta toiseen.

Suomessahan päättäjät eivät kysy kansalaisten mielipidettä missään asiassa. Maahanmuutto on yksi niistä monista asioista, joista olisi pitänyt jo ajat sitten järjestää kansanäänestys. Mutta nyt riittää hallitsematon maahanmuutto. Nyt riittää suomalaisten polkeminen. Kehitysmaalaisten invaasio pitää pysäyttää. Pienen kansan pitää suojella itseään. Muuten meitä ei pian ole enää olemassa.

Rajat kiinni – ja heti!

James Hirvisaari