Vuosi sitten avattu Lahti Karting Center alkaa toimia Mikkelin Visulahden tunnetulla ulkokarting-radalla ja tuo kesäkuun aikana radalle uuden karting-kaluston varusteineen sekä uudistetut tuotepaketit.

– Etsimme uutta operaattoria radalle. Kuulimme, että Lahteen on viime kesänä avattu laadukas sisäkartingrata ja halusimme lähteä tekemään yhteistyötä, sanoo Visulahden puistonjohtaja Ville Asikainen .

– Yhteistyö kiinnostaa kovasti. Visulahti on tunnettu paikka ja sijainniltaan loistava lomakohde. Lähdemme mielellämme yhdessä Ville Asikaisen kanssa rakentamaan pitkäaikaista yhteistyökuviota. Lahti Karting Centeriin tulee muutama uusi työntekijä lisää ja samoin Visulahden radalle muutama kesätyöntekijä, kertoo Lahti Karting Centerin Petteri Redsven .

Visulahden Matkailukeskus on uudistunut ja uudistuu kesäkaudella 2016. Vesi- ja seikkailupuisto Dinosauriaan rakennetaan uusia huvipuistolaitteita viisi kappaletta. Suurimmat investoinnit ovat koko perheen ketjukaruselli sekä nopea Vauhtijuna. Suurempien laitteiden rinnalle tulee Teekuppikaruselli, Minimaailmanpyörä sekä Apollo-karuselli. Puiseen leikkilinnaan rakennetaan lisäksi liukumäkitorni ja alueelle palaa perheen pienimpien keskuudessa suositut sähköautot sekä narunveto.

Leirintäalueella ranta-alueen leirintämökit saavat uusia terasseja. Rannan tuntumaan avataan oma helleterassi palvelemaan leirintäaluematkailijoita sekä uimarannan käyttäjiä. Leirintäalueella tullaan järjestämään myös uutta ohjelmaa, kun juhannuksesta alkaen tarjolla on lauantaisin maksuton vilttikirppis ravintola Kulkurin ympäristössä. Leirintäalueella järjestetään kesän aikana myös useita karaokeiltoja, lasten diskoja HyperDinossa ja koko perheen ”ilta campingilla”-musiikkihetkiä.