Premium-automerkki Lexuksen palveluverkosto vahvistuu Suomessa. Jatkossa Vantaan Kaivokselassa sijaitsevan Lexus-liikkeen lisäksi asiakkaita palvellaan viidellä uudella paikkakunnalla, myös Vaasassa.

Lexus on tunnettu laadukkaan designin ja edistyksellisten automalliensa ohella ainutlaatuisesta asiakaspalvelutasostaan. Esimerkiksi Merkkien Merkki -tutkimuksen seitsemästi voittanut Lexuksen valtuutettu jälleenmyyjä Lexus Kaivoksela saa nyt tuekseen viisi uutta palvelupistettä pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Vaasassa Lexus-asiakkaita palvelee palkitulla Lexus-tasolla Rinta-Joupin Autoliike Oy.

Lähes yksinomaan hybridiautoista koostuva Lexus-mallisto on nauttinut asiakkaiden kasvavasta suosiosta niin Euroopassa kuin Suomessakin. Viime vuosina vahvasti laajentunut mallisto tarjoaa vaihtoehtoja yhä laajemmalle asiakaskunnalle.

Lexus-autoilijoita on jo paljon pääkaupunkiseudun ulkopuolella, ja kysyntä on lisääntynyt merkittävästi myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, ja nyt verkosto laajenee asiakkaiden mukana. Uusien kumppaneiden valinnassa on painotettu hyvää paikallista osaamista ja vahvoja näyttöjä laadukkaan asiakaspalvelun saralla.

– Lähdemme innolla toteuttamaan Lexus-tason palvelua niin myynnin kuin huollonkin puolella. Uskon, että Lexus tulee löytämään Vaasasta ja Pohjanmaalta hyvin asiakkaita, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen toimitusjohtaja Ari Rinta-Jouppi.

Huolto- ja varaosapalveluiden lisäksi uusilta Lexus-paikkakunnilta löytyvät jatkossa myös myyntipalvelut. Toteutettuna yhteistyössä valtuutetun Lexus-jälleenmyyjän kanssa, on näissä myyntipisteissä tarjolla koeajomahdollisuus sekä kaikki myynnin palvelut. Uudet palvelupisteet aloittavat toimintansa syksyllä 2016.