Koko ajan kasvavalla Altenzo-brändillä on tällä hetkellä valikoimissa jo yli 145 rengaskokoa

Altenzo-renkaat valmistetaan korkealaatuisesta Silica-kumiseoksesta. Materiaali varmistaa renkaiden erinomaisen suorituskyvyn märissäkin sääolosuhteissa, pitkän käyttöiän sekä polttoainetaloudellisuuden.

Altenzo-renkaita tuo Suomeen SuomiTrading.

Teksti: Reetta Reinman

Altenzo-autonrenkaita on valmistettu vuodesta 2009.

– Altenzo-renkaat ovat saavuttaneet erinomaisten ominaisuuksiensa ja kilpailukykyisen hintatasonsa ansiosta nopeasti merkittävän aseman autorengasmarkkinoilla ympäri maailman, kertoo SuomiTradingin ostaja, tuotepäällikkö Pekka Liukkonen.

Altenzon rengasvalikoima kattaa tätä nykyä yli 145 rengaskokoa; määrä kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä Altenzolla on jälleenmyyjiä yli 50 maassa.

Altenzo-renkaat suunnitellaan Australiassa, joka on tunnettu korkeatasoisesta insinööriosaamisesta. Renkaat valmistetaan Kiinassa.

– Altenzo-renkaat valmistetaan korkeimpien valmistusstandardien mukaisesti tehdyistä uusimmista ja parhaimmista Silica-kumiseoksista. Huippumateriaalin ansiosta renkaiden käyttöikä pitenee huomattavasti, korostaa Liukkonen.

Altenzo-renkaat testataan pitkäkestoisissa testeissä.

– Huolellisella testauksella varmistetaan renkaiden kestävyys ja toimivuus kaikissa olosuhteissa, Liukkonen sanoo.

Hän kertoo, että Altenzo-renkaat tunnetaan ympäri maailman ennen kaikkea juuri luotettavasta laadusta, käyttömukavuudesta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Suurin osa Altenzo-renkaista on BB-tasoa.

– Tämä tarkoittaa sitä, että renkaat ovat saavuttaneet hyvän märkäpidon ja ovat lisäksi polttoainetaloudellisia, kertoo Liukkonen.

Altenzo-renkaita arvostetaan korkealle niiden hyvän laadun lisäksi myös niiden tyylikkään ulkonäön ansiosta.

”– Altenzo-renkaat ovat saavuttaneet hyvän märkäpidon ja ovat lisäksi polttoainetaloudellisia.”