Teksti: Reetta Reinman

Hyvä ja joustava palvelu. Sitä kattavien vaihtoautovalikoimien ohella MS-auto Lahden myyntipäällikkö Jarkko Pitkänen haluaa korostaa.

– Meillä on myös venäjänkielen taitoinen automyyjä, ja viikoittain meillä käykin venäjänkielisiä asiakkaita tai tulee heiltä yhteydenottoja.

MS-auton Lahden toimipisteessä on kaksi automyyjää sekä myyntipäällikkö Jarkko Pitkänen.

MS-auton muut toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa ja Vantaalla.

Lahdessa MS-auto avattiin tämän vuoden alussa. MS-auto Lahdessa vaihtoautovalikoima kattaa noin 70 autoa, kaiken kaikkiaan MS-auton eri toimipisteiden valikoimissa on yli 300 vaihtoautoa. Jokaisen toimipisteet valikoimat ovat kaikkien MS-auton asiakkaiden käytössä.

Hyvästä palvelusta Jarkko kertoo osuvan esimerkin.

– Meillä menee liike kiinni lauantaisin kello 15. Kerran yksi asiakas soitti, että hän pääsee paikalla vasta kello 19 maissa. Myyjämme tuli tuolloin liikkeeseen häntä palvelemaan. Lauantai-ilta oli jo kymmenessä, ennen kuin sopiva auto oli valittu, kokeiltu ja paperit tehty ja vielä renkaatkin vaihdettu, mutta niin vain asiakas pääsi samalla käynnillä lähtemään juuri ostamallaan autolla liikkeestämme matkaan!

Jarkko Pitkänen kertoo, että valtaosa MS-auton asiakkaista tutkii vaihtoautovalikoimia autoliikkeen nettisivuilta.

– Olemmekin suuresti panostaneet nettisivujemme uudistamiseen. Tärkeää on myös some-markkinointi. KauppaSuomi on ainoa printtilehti, jossa meillä on perinteinen lehti-ilmoitus.

Pitkänen sanoo, että asiakkaan on mahdollisuus tehdä MS-auton nettisivujen kautta myös rahoitushakemus ennen paikan päälle liikkeeseen autokaupoille tuloa.

Mennyt kesä oli autokaupan suhteen oikein hyvä, kertoo Jarkko Pitkänen, syksyä hän kuvailee haastavaksi. Ensi vuodelle hän odottaa autokauppaan nousevaa trendiä.

MS-auton vaihtoautovalikoimia Jarkko kuvaa kohtuuhintatason käyttöautoiksi.

Sovittaessa MS-auton kautta saa vaihtoautojen kuljetuspalvelun kaikkialle Suomeen, mikäli auton valitsee esimerkiksi siten, että ei tule paikan päälle autoliikkeisiin, vaan valitsee auton nettisivuilla olevien tietojen perusteella sekä MS-auton myyjän kanssa puhelimessa auton ominaisuudet läpikäyden.

”– Sovittaessa MS-auton kautta saa vaihtoautojen kuljetuspalvelun kaikkialle Suomeen.”