Tähtiterassit ja Tähtiremontit Oy:n laadun takuuna:

Tähti-Koti Oy:n ja Tähtiremontit Oy:n yhteinen myyntiesittelytila on Kärkkäisen tavaratalossa Lahdessa, jossa nyt juhlitaan kolmevuotissynttäreitä.

Kärkkäisen Lahden tavaratalossa on toiminut kolme vuotta Tähti-Koti Oy:n ja Tähtiremontit Oy:n myyntiesittelytila. Yritysten vetureina toimivat vahvan, monivuosikymmenisen rakennusosaamisen omaavat lahtelaisveljekset Veka ja Tami Ruotsalainen . Tähti-Koti Oy:n hallinto ja markkinointi ovat Lahdessa. Tähtiremontit Oy:n pääkonttori on Joensuussa, jossa yrityksellä on myös oma keittiö- ja kylpyhuonekalustetehdas, Duettokaluste.

Tähti-Koti Oy on paremmin tunnettu tuotemerkistään Tähtiterassit.

– Kun asiakas tulee meidän myyntitilaan Lahden Kärkkäiselle, ensiksi kartoitetaan millainen terassitarve asiakkaalla on: esimerkiksi tuleeko terassi uuteen vai jo olemassa olevaan kohteeseen tai onko terassi valmiina, johon tarvitaan lasitusta. Yleensä sovitaan aika, jolloin edustajamme menee asiakkaan luo ja yhdessä pohditaan terassin toteuttamista. Sopimuksen jälkeen mittamies tekee tarkennusmittauksen, joiden pohjalta suunnittelijamme tekee suunnitelman terassista.

– Terassin osat valmistetaan pääosin Keragroupin tehtaalla Orimattilassa ja muutenkin käytetään laadukkaita, pääsääntöisesti kotimaisia raaka-aineita. Omat asentajamme tekevät asennustyön viimeistelysiivouksineen, Tähti-Koti Oy:n toimitusjohtaja Veka Ruotsalainen kertoo.

Hän korostaa, että terassien asennuksia tehdään ympäri vuoden.

– Käytämme terassien perustuksena kierrepaalutusta, jonka tekeminen onnistuu myös talvipakkasilla.

Ruotsalainen kertoo, että yleisimmät terassiraaka-aineet ovat liimapuu ja alumiini. Lattioissa käytetään esimerkiksi lämpökäsiteltyä ponttilautaa, komposiittia tai laminaattilankkua.

– Jos lupa-asiat ovat jo valmiina, niin terassi valmistuu avaimet käteen -toteutuksella noin kuudessa viikossa, lasituksen tekeminen jo olemassa olevaan terassiin valmistuu muutamassa viikossa.

– Valikoimaamme kuuluu myös aurinkosuojaverhot kattoon ja seiniin sekä infrapunasäteilyyn perustuva kvartsilämmitin, jolla terassin saa nopeasti lämpimäksi myös pakkasella: töpseli sähköpistokkeeseen, ja heti on terassi lämmin, toteaa Ruotsalainen.

Sisäremontteja asiakkaiden kotona tekevän Tähtiremontit Oy:n myyntijohtaja Tami Ruotsalainen korostaa Tähtiremonttien toiminnassa osaamista, kokemusta ja luotettavuutta.

– Meidän toimintamme juuret kotien sisäremontoijana alkaa vuodesta 1990, joten meillä on pitkä kokemus. Käytämme laadukkaita ja pääsääntöisesti kotimaisia materiaaleja, meillä on myös omat, remonttialan osaavat työmiehet. Kotimaisuus on tärkeä arvo, työn laadun lisäksi esimerkiksi remonttien aikana kommunikointi on asiakkaiden kanssa sujuvaa. Työ maksetaan sitten, kun remontti on valmis ja asiakas on tarkistanut ja hyväksynyt työn. Kaikkiin remonttikohteisiimme annamme työlle kahden vuoden takuun. Materiaaleilla on valmistajakohtaiset takuut, Ruotsalainen kertoo.

Hän painottaa myös sitä, että Tähtiremontit tekee remonttityön kokonaisuudessaan alusta loppuun saakka.

– Remonttityötä suunniteltaessa menemme paikan päälle katsomaan kohdetta ja kartottamaan asiakkaan remonttitarvetta. Arviointikäynti on maksuton. Edustajamme tekee remontista suunnitelman ja kustannusarvion. Kun asiakas on valinnut haluamansa remonttityön ja materiaalit, materiaalit tilataan ja asentajat toteuttavat sen. Remonttityö voi alkaa vaikkapa huonekalujen siirtelystä. Työn lopuksi tehdään loppusiivous ja asiakkaalle postitetaan esitäytetty kotitalousvähennyshakemus.

Tami Ruotsalaisen mukaan nykyään kysytyimpiä ovat sauna- ja kylpyhuoneremontit, mutta suosittuja ovat myös keittiöremontit.

– Kosteiden tilojen rakentamisen lainsäädäntö on tiukentanut, esimerkiksi asbestikieltomääräysten takia moni haluaa teettää kylpyhuoneremontit ammattilaisella.

Vuosittain Tähtiremontit tekee noin 1300 kodin sisäremonttia ympäri Suomen.

Tähtiterassien ja Tähtiremonttien myyntitilasta Lahden Kärkkäiseltä tavoitat asiantuntijan ja aina voi myös soittaa: Veka Ruotsalaisen tavoittaa numerosta 040-566 9616 ja Tami Ruotsalaisen 044-745 6104.

” – Käytämme terassien perustuksena kierrepaalutusta, jonka tekeminen onnistuu myös talvipakkasilla.”