Leila Kattilakoski kiittää Järviradion olevan todellinen

Maaliskuussa 8.-10.3.2019 Järviradio, Perinteinen Jäsenkorjaus ry ja Hotelli Tallukka järjestävät yhteistyössä hyvinvointifestivaalit Hotelli Tallukan kauniissa maisemissa Vääksyssä.

Teksti: Reetta Reinman

Järviradiossa pieni ihminenkin saa äänensä kuuluviin. Minä olen esimerkiksi lähettänyt Järviradioon omakustanteisia cd-levyjäni, ja ilahduttavasti niitä on soitettu, kertoo Leila Kattilakoski.

– Järviradiossa mainostaminen on ilmoitushinnoittelun kautta tehty miellyttäväksi myös pienemmille toimijoille; sekin on todellista kansan palvelua, kiittää Leila.

Leilan uusin omakustanteinen cd on nimeltään Kun sydän miettii. Edellinen Leilan levy, Uskollinen sydän on noussut todella suosituksi, ja etenkin levyn kappale Taivas silmissään.

Taivas silmissään -iskelmä tuli 1970-luvulla tunnetuksi Tuulikki Elorannan esittämänä.

Sekä Leilan uutuuslevy Kun sydän miettii että hänen edelliset levynsä ovat tilattavissa Leilan nettikaupasta leilakattilakoski.com

Kuusikymppinen Leila on myös menestynyt karaokekilpailuissa.

Karaokea Leila käy laulamassa ja myös vetämässä ulkomaita myöten, esimerkiksi Virossa, Espanjassa ja Rodoksella. Leila Kattilakoski asuu syntymäpitäjässään Kannuksessa. Laulaminen on aina ollut hänelle rakas harrastus. Päätyökseen Leila tekee perinteistä jäsenkorjausta ja hierontaa sekä järjestää perinteisen jäsenkorjauksen koulutusta.

Perinteinen Jäsenkorjaus ry:n pääkouluttaja Leila on suunnitellut ja kirjoittanut koulutuksen kaikki oppimateriaalit, niistä on kirjallisen materiaalin lisäksi myös dvd:t. Perinteisen jäsenkorjauksen koulutusten yhteydessä laulu aina raikaa niin opettajan kuin oppilaidenkin suusta, yleensä lauletaan karaokea.

Myös Järviradion kuuntelijat saavat informaatiota perinteisestä jäsenkorjauksesta sekä muista suomalaisista perinteisistä hoitomuodoista.

– Terveyteen liittyvät ohjelmasarjamme käsittelevät monipuolisesti sitä, miten ihmiset voivat itse omilla valinnoillaan ennaltaehkäistä suomalaisia kansansairauksia, kertoo Järviradion toimitusjohtaja Markku Mäenpää.

Järviradiossa on käsitelty esimerkiksi tupakasta ja alkoholista eroon pääsyä, sokerihimon voittamista, tehty luuntiheysmittauksia osteoporoosin mahdollisimman varhaiseksi havaisemiseksi sekä miten voidaan omahoidollisin, lääkkeettömin keinoin helpottaa tuki- ja liikuntaelinten kipuja; tässä tutkitusti toimiva keino on jäsenkorjaus, perinteinen ja kalevalainen.

– Pyrimme siihen, että meillä on terveysaiheisissa ohjelmasarjoissamme koehenkilöryhmä, joka testaa menetelmien soveltuvuutta ja niistä sitten julkisesti kerrotaan ohjelmissa, Markku sanoo.

Hän ihmettelee vastustusta, jota vallankin lääkärikunta kohdistaa täydentäviin hoitomuotoihin.

– Olennaista on, että ihminen saa avun.

Järviradiossa sijansa saavat myös politiikan, talouden, yrityselämän ja uskonnon aiheet sekä mielenkiintoiset henkilöt. Järviradio kuuluu koko Suomessa, myös Helsingissä.

– Helsingissä Järviradion lähetin on Hanasaaren voimalaitoksen piipun päässä, 156 metrissä, eli Helsingin korkeimmassa kohdassa, taajuus on 103,1, Markku Mäenpää kertoo.

Helsingin alueella Järviradion kuuntelualue tavoittaa noin 1,2 miljoonaa pääkaupunkiseutulaista.

Järviradion kuuntelijamatkat ovat suosittuja, samoin tapahtumat. Maaliskuussa 8.-10.3.2019 Järviradio, Perinteinen Jäsenkorjaus ry ja Hotelli Tallukka järjestävät yhteistyössä hyvinvointifestivaalit Hotelli Tallukan kauniissa maisemissa Vääksyssä. Tallukka sijaitsee kahden suuren vesistön, Vesijärven ja Päijänteen välissä, keskellä jääkauden muovaamia harjumaisemia.

– Hyvinvointifestivaalien aikana päivällä hoidetaan selkää ja illalla tanssitaan! kärjistää Tallukan omistaja ja yrittäjä Kalevi Gran .

– Lauantaina 9.3.2019 perinteiset jäsenkorjaajat järjestävät Tallukassa hoitopäivän; hoitoajat ovat varattavissa etukäteen, tarkentaa Leila Kattilakoski.

Hoito aikoja voi varata Hotelli Tallukasta numerosta: 03-88881

Perinteiset jäsenkorjaajat Heikki Aspegren ja Pertti Luutikivi hoitavat hyvinvointifestivaalien jokaisensa päivänä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Liisa Tikkanen hoitaa perjantaina ja lauantaina, Mikko Solja lauantaina.

Viikonvaihteessa 8.-10.3. Tallukassa on myös Satumaa tangon esikarsintakilpailut: sarjat ovat junioreille, aikuisille ja senioreille.

Kalevi Gran muistuttaa Tallukan legendaarisista päivätansseista, niitä tanssitaan keskiviikkoisin eli pikkulauantaina. Majoituskapasiteettia Tallukassa on noin 250 yöpyjälle. Siellä on myös tarjolla erilaisia hoitomuotoja, tanssien, ravintolapalveluiden ja kokoustamismahdollisuuksien lisäksi. Kesällä voi golfata.

”– Terveyteen liittyvät ohjelmasarjamme käsittelevät monipuolisesti sitä, miten ihmiset voivat itse omilla valinnoillaan ennaltaehkäistä suomalaisia kansansairauksia.”