Kalaherkkuja pikkujoulun suolapaloiksi
– Maustekalat voit koota buffet-pöytään tai rakentaa niistä pöytiin tarjottavat alkupalalautaset
KauppaSuomi-lehdessä 44/2015 liikemies Peter Fryckman kertoi, miten hän paistaa naudansisäfilepihvit. Nyt hän valmistaa pikkujoulun illanistujaisiin kalaherkkuja itsekalastamastaan lohesta ja siiasta.
Fryckmanin KauppaSuomi-lehdelle tekemät ohjeet ovat neljälle ja mitat miehisen suurpiirteisiä.
Tiesitkö?
Hyvää ruisleipää helposti
Tiesitkö, miten saat leivottua helposti hyvää ruisleipää. Näin se käy:
Osta Ruisleipäaines-jauhoja, näissä jauhoissa on juuri mukana. Laita taikinaan Ruisleipäaines-jauhojen lisäksi haaleaa vettä, kuivahiivaa ja merisuolaa. Anna nousta noin 90 minuuttia ja leivo leivät. Anna nousta vielä tunti. Paista leivät 200 asteessa tunnin verran.