Sanja on saanut apua Ashwagandha-uutetta sisältävästä Harmonia KSM66 -valmisteesta.

Stressi väsyttää, lihottaa, tekee levottomaksi ja häiritsee unta sekä keskittymistä. Harmonia KSM66®:n sisältämä Ashwagandha-uute helpottaa stressin oireita ja tukee nukahtamista sekä rentoutumista. Stressin oireiden helpottuessa energian kulutus ja aineenvaihdunta tehostuvat. Riski ylipainon muodostumiseen pienenee.

Tuotteen käytöstä on saatu paljon hyvää kuluttajapalautetta. Yksi näistä on mikkeliläisen Sanjan. Hän haluaa itse kertoa tarinansa KauppaSuomi-lehden lukijoille:

En ole useasti puhunut omista murheistani. En ole kirjoittanut niistä koskaan. Minulla on kyky puhua paljon sanomatta mitään. Puheenaiheet pitäisivät olla sellaisia, että naurukin kuuluu. Omat murheeni jäävät sisälle. Ja näin on ollut jo vuosia.

Olen kotoisin Bosniasta. Olin16-vuotias, kun sota alkoi. 21-vuotiaana pääsin pakoon sodan jaloista.

Viiden vuoden elämä sodan keskellä on jättänyt jäljen. Pysyvän. Se on asia, josta en halua puhua. Se on haudattu syvälle. Yritetty jättää taakse, mutta silti se on aina läsnä sisälläni.

Tulin Suomeen 90-luvulla vanhempieni kanssa. Pääsimme vihdoinkin turvaan. Selvisimme. Elämä voisi alkaa alusta.

Sisälleni jäi silti pelko tuntemattomasta, pelko tulevaisuudesta, pelko yksinäisyydestä, pelko pimeästä.

Jäi ikävä kotimaahan, ikävä menetyksistä, ikävä perheestä, ikävä omasta elämästämme. Kuitenkin ainut tie oli eteenpäin.

Pikku hiljaa elämä alkoi sujua. Opin suomen kieltä, sain töitä, perustin perheen, hautasin murheet tai ainakin luulin niin.

Joka kerta, kun elämä koetteli, ymmärsin, etten ole läheskään niin vahva kuin miltä näytän ja miten olen tottunut olemaan. Tunsin oloni heikoksi. Sydän pomppi, tunsin ahdistusta ja vapisin. Ajan myötä oireet pahenivat.

Lopuksi tulin sellaiseen pisteeseen, että riitti, jos esimerkiksi tuntematon ihminen alkoi huutaa kadulla mistä vaan ja kenelle vain, niin minä hermostun ja vapina alkoi.

En ikinä pyytänyt apua. Opin elämään ahdistukseni kanssa. Se ei näkynyt ulospäin, joten asiasta ei tarvinnut puhua kenellekään. Hiljaisuus sopi minulle.

Kun menetin isäni, tilanteeni paheni. Tiesin, että on pakko tehdä jotain. Perustin Sokerivaltakunta-ruokablogin ja siirsin kaikki ajatukseni sinne.

Leivoin, kuvasin ja kirjoitin. Kolme pientä lasta, sairas äiti, kolmivuorotyö ja blogi, joka saman tien sai suosion ja hurjan määrän lukijoita, eivät antaneet minulle aikaa ajatella itseäni. Tilanne oli minulle sillä hetkellä täydellinen.

Pian äitini lähti isän luokse, lapset olivat jo isompia ja työaikani muuttui. Yhtäkkiä tuli aika, jolloin huomasin, ettei kaikki olekaan hyvin. Silti en tehnyt mitään. Vapina sisälläni paheni. En jaksanut keskittyä mihinkään, mutta en silti pyytänyt apua.

Sitten kävin blogitapahtumassa. Tapasin hyvinvointituotteita maahantuovan ja markkinoivan Harmonia Lifen edustajan. Juttelimme hetken, ja minä avauduin omasta tilanteesta. Vakuutuin kuullessani Harmonia KSM66 -tuotteesta, ja päätin kokeilla.

Aluksi en huomannut mitään muuta kuin sen, että rupesin näkemään öisin unia. En tykännyt siitä. Olin tottunut, etten näe unta lähes koskaan. Ajattelin, että jos näen unia, jotain pahaa tapahtuu. Silti jatkoin Harmonia KSM66 -valmisteen syömistä, 2 kapselia aamulla ja 2 illalla. Parin kuukauden jälkeen huomasin oloni paremmaksi ja virkeämmäksi. Unien määrä väheni. Olin tyytyväinen.

Sitten jouduin tilanteeseen, jolloin hermostuin todella pahasti. Odotin, milloin vapina taas alkaa, mutta sitä ei tullut. Toisenkin kerran sama juttu, ei vapinaa. Sitten tajusin syyksi Harmonia KSM66, ja nyt pystyn kertomaan, että olen saanut siitä suurta apua.

Minulla ei ole mitään lääkitystä, mutta tämän valmisteen syömistä aion jatkaa. En halua kokea voimakkaita stressioireita enää koskaan.

Nykyään käytän 2 kapselia aamuisin. Oloni pysyy virkeänä, nukun ja voin hyvin. Stressihormoni kortisolin vaihtelut pysyvät nyt hienosti kurissa. Ainut miinus minun kohdalla on se, että paino ei ole tippunut, vaikka valmisteen pitäisi vaikuttaa siihenkin. Ehkä minun pitäisi lopettaa leivontaharrastukseni.

”– Vapina sisälläni paheni. En jaksanut keskittyä mihinkään, mutta en silti pyytänyt apua.”

MITÄ?

Ashwagandha-juuriuute

Kliinisten tutkimusten mukaan Harmonia KSM66® kapselien sisältämä KSM66® Ashwagandha-juuriuute:

* Helpottaa stressin tunnetta.

* Auttaa ylläpitämään psyykkistä ja fyysistä suorituskykyä.

* Edistää emotionaalista tasapainoa.

* Tukee nukahtamista ja rentoutumista.

* Tukee palautumista ja jaksamista, seksuaalienergiaa sekä lihasmassan kasvua.