Kärkkäisen viidessä tavaratalossa ja verkkokaupassa hurja OHI ON -kampanja, alennusprosentti täysi kymppi

Jokaisessa Kärkkäisen viidessä tavaratalossa sekä verkkokaupassa Karkkainen.com vietetään torstaista sunnuntaihin 3.-6.9.2020 kestävää Ohi on -kampanjaa kymmenvuotisen yrityssaneerauksen päättymisen kunniaksi.

Tavarataloketju Kärkkäinen Oy kiittää asiakkaitaan ja tavarantoimittajiaan luottamuksesta ja uskollisuudesta järjestämällä riehakkaan tapahtumatarjonnan sekä täyden kympin alennusmyynnin.

Kärkkäinen Oy:n kasvu yli 200 000 tuotteen viideksi tavarataloiksi ja päivä päivältä kasvavaksi verkkokaupaksi Karkkainen.com ei olisi ollut mahdollista ilman asiakkaita ja heidän toiveittensa kuuntelemista ja tarpeittensa täyttämistä.

Kärkkäisen väki eri puolilla Suomea haluaa kiittää ja tervehtiä asiakkaitaan tarjouksilla, esittelyillä ja oheisohjelmilla.

Kärkkäisen tavaratalot palvelevat Ylivieskassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Iissä.

Lahdessa perjantain 4.9. Kauppojen yö huipentuu ilotulitukseen

Lahden Kärkkäisen tavaratalopäällikkö Juha Julkunen on tyytyväinen Renkomäen kauppa-alueen yhteishenkeen.

– Olen todella iloinen siitä, että alueen yrittäjät järjestävät yhdessä perjantaina 4.9. Kauppojen yö Renkomäessä -tapahtuman. Renkomäen kauppa-alueen liikkeet Kärkkäinen mukaan lukien ovat auki puolille öin. Kauppojen Yön kruununa loistaa upea ilotulitus iltakymmeneltä.

Yhteistyö eri yrittäjien kanssa lisää tarjontaa ja valikoimaa sekä lisää ja vahvistaa Renkomäen vetovoimaa.

Kärkkäisen tavaratalo on ollut Renkomäessä Lahdessa reilun kymmenen vuotta.

– Meidät on otettu hyvin vastaan. Haluamme edelleen palvella teitä hyvin ja vielä paremmin. Kiitämme jokaista kävijäämme. Pyrimme jatkossakin olemaan luottamuksenne arvoinen. Ilman ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilökuntaa me emme olisi pystyneet tähän. Iso kiitos henkilökunnallemme, kiittää Julkunen.

Juhlan kunniaksi Jyväskylän Kärkkäisellä juodaan nokipannukahvit

Kimmo Litendahl tuli Jyväskylän Kärkkäiselle tavaratalopäälliköksi keväällä 2017.

– On hienoa olla töissä menestyvässä ja kasvavassa sekä täysin kotimaisessa yrityksessä. Kun Kärkkäisen Jyväskylän yksikkö avattiin huhtikuussa 2017, oli saneeraus edelleen käynnissä. Kärkkäisellä oli silti rohkeutta lähteä laajentamaan.

Päätös on osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi.

– Avajaisista lähtien asiakkaat ovat ottaneet meidät hyvin vastaan. Suuntamme on ollut koko ajan kasvava. Ketjun ”nuorimmaisena” olemme osaltamme mahdollistaneet saneerauksen loppuun saattamisen.

– Myös kauppa-alueemme eli nelostien varressa olevan Palokan alueen yritykset ja yhteisöt ovat ottaneet meidät hyvin vastaan. Iso kiitos paikkamme vakiinnuttamisesta Jyväskylän kauppa-alueella kuuluu kaikille asiakkaillemme, ja ehdottomasti myös koko Kärkkäisen Jyväskylän tavaratalon henkilökunnalle. Ihan loistavaa porukkaa kaikki! Nyt loppuviikosta on aika juhlia. Tervetuloa vaikkapa nokipannukahville!

Verkkokauppa käy kaikille

Kärkkäisen verkkokaupan Karkkainen.com johtaja Janne Kärkkäisellä on ollut pitkään kädet täynnä töitä. Karkkainen.comin yli 200 000 tuotteen valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, ja asiakkaita on riittänyt.

– Kyllä, kauppa on käynyt. Asiakkaat ovat löytäneet meidät hyvin. Verkkokauppamme on ollut hyvässä nousussa, ja vauhti tuntuu edelleen kiihtyvän. Tavaravalikoimamme ja hintamme ovat löytäneet ostajansa. Olemme tyytyväisiä saamastamme luottamuksesta. Teemme kaikkemme, jotta pystymme jatkossakin vastaamaan asiakkaittemme odotuksiin ja toiveisiin.

Viime aikoina yhä useampi kuluttaja on tutustunut verkkokauppaan.

– Asiakkaita on pohjoisesta etelään ja idästä länteen, kaikki ikäluokkia. Verkkokauppa on entistä enemmän jokaisen kauppa, sanoo Janne.

Yhteistyö onnistumisen edellytys

Kärkkäisen Iin tavaratalopäällikkö Reijo Hirvasniemi odottaa loppuviikolle 3.-6.9. hyväntuulista vilinää.

– Hyviä tarjouksia ja monipuolista ohjelmaa. Paljon nähtävää ja jopa kuultavaa. Maailmankuulun Petrus Schroderuksen jylhää ääntä kannattaa tulla kuuntelemaan, sanoo Reijo, joka on tyytyväinen saneerauksen päättymisjuhlan ohjelmaan.

– Saneerauksen läpivienti on vaatinut meiltä tavaratalona ja kauppakeskuksenakin paljon. Henkilökuntamme on näyttänyt osaamisensa, ja asiakkaat ovat uskoneet meihin. Näin pienellä paikkakunnalla tarvitaan vahvaa yhteishenkeä. Sitä meillä Iissä on riittänyt. Kunta, seurakunta, asiakkaat, henkilökunta – kaikki ovat tehneet osansa, ja tavaratalomme parkkipaikka on täyttynyt. Kiitos kaikille. Nyt on aika juhlia. Tervetuloa!

Luottamuksesta kaikki lähtee

Ylivieskan Kärkkäisen tavaratalopäällikkö Pasi Eskola on pitkän linjan kärkkäisläinen. Eskolan työura Kärkkäisellä alkoi jo viime vuosituhannella.

– Matka on ollut pitkä ja vaiheikas, mutta se on ehdottomasti kannattanut tehdä. Aina ei ole ollut helppoa. Yritteliäisyys, hyvä yhteishenki ja vahva luottamus tulevaan sekä pitkät asiakassuhteet ovat kannatelleet meitä.

Tavaratalopäällikkö Eskola tuntee väkensä ja useat asiakkaansakin. Hän on tottunut puhumista enemmän tekemään, ja nojaamaan Kärkkäisen arvoihin.

– Kaiken a ja o on asiakkaiden luottamus ja sen säilyttäminen. Sen olemme saaneet ja pystyneet pitämään.Aiomme jatkossakin kuunnella tarkalla korvalla, mitä meiltä halutaan ja tarvitaan. Yrityssaneerauksen päätyttyä haluamme kiittää kaikkia mukana eläneitä. Asiakkaita ja henkilökuntaamme, huippuporukkaa. Kiitos!

Tarjouksia ja tapahtumia tien

molemmin puolin!

Oulun Kärkkäisellä Alasintiellä on riittänyt kävijöitä, vaikka korona on koputellut monien mielissä, ja asiakaskato sulkenut useiden liikkeiden ovia.

– Meillä ovat parkkipaikat täyttyneet, asiakkaita riittänyt ja kauppa käynyt, sanoo Oulun Kärkkäisen tavarataloläpäällikkö Sirkka Luokkanen .

Kärkkäisen Ohi on -kampanjaan osallistuu Oulunkin myymälä, mutta vähän matalammalla profiililla.

– Meillä on rajallisemmat tilat, joten ohjelmaa ei ole samalla tavoin kuin isommissa myymälöissämme. Alennuksia, tarjouksia ja esittelyitä on kuitenkin meilläkin tien molemmin puolin, muistuttaa Luokkanen.

Kärkkäisen tavarataloa vastapäätä Alasintien toisella puolella oleva Kärkkäisen Kone on moottori-ihmisten suosikkiliikkeitä Oulussa.

– Molemmille puolille on riittänyt kävijöitä – näinäkin aikoina. Olemme onnistuneet, kiitokset asiakkaille ja henkilökunnalle!

LUOTETTAVA

Kärkkäinen Oy, yksi Suomen suurimmista perheyrityksistä, on kasvanut 32 vuodessa yhden miehen Suomen kiertävästä rekkamyymälästä yli 600 työntekijää eri puolilla Suomea työllistäväksi kaupan monialakonserniksi. Yritys on luonut oman, vahvan valtakunnallisesti tunnetun brändinsä.

Yrityksen toimintastrategia ei ole muuttunut miksikään yli 30 vuoden aikana. Kaikille myydään tasapuolisesti edulliseen hintaan. Asiakas on Kärkkäisellä aina ykkönen. Tämä on kirjoitettuna Kärkkäisen arvoihin ja toimintaperiaatteeseen: hinta, valikoima ja palvelu sekä yrityksen arvot kiteytettynä sanoihin tehokas, yhteistyö ja luotettavuus.

Kärkkäisen tavaratalot palvelevat Ylivieskassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Iissä. Verkkokauppa Karkkainen.com palvelee koko Suomessa 24/7. Konserniin kuuluva Suomi Trading Oy toimii maahantuojana ja tukkukauppana.

Kärkkäisen kylmäasemilla Lahdessa, Ylivieskassa ja Iissä saa tankata edullista polttoainetta.

Kärkkäisen Autohuolto huoltaa kaikki autot ammattitaitoisesti ja näppärästi vaikkapa ostosreissun lomassa. Kärkkäinen Autohuolto ja Autovaraosa palvelevat Lahden, Ylivieskan, Iin ja Oulun tavaratalojen yhteydessä.

Kärkkäinen Kone on keskittynyt moottoripyörien, mopojen, mönkijöiden, moottorikelkkojen ja veneiden sekä kaikkien pienkoneiden ja niiden varaosien myyntiin. Myös huolto toimii Kärkkäinen Koneessa, jotka palvelevat Lahdessa, Ylivieskassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Kärkkäisen Yritysmyynti palvelee joustavasti ja yritysystävällisesti kaikenkokoisia sekä yksityisen että julkisen sektorin yrityksiä koko Suomessa. Yritykset voivat Kärkkäisen Yritysmyynnin kautta hyödyntää Kärkkäisen valtavia valikoimia.

Lounasravintola Majakka tarjoaa Lahden Kärkkäisellä maukasta kotiruokalounasta. Fresh Burgereista Lahden ja Ylivieskan Kärkkäisellä saa terveellisempiä pikaruokia sekä salaattia ja keittoa, kahvia ja smoothieita.

Kärkkäinen Oy kustantaa Suomen suurilevikkisintä jakelulehteä, KauppaSuomi -lehteä.

Leena ja Juha Kärkkäinen omistavat yhdessä, sataprosenttisesti Kärkkäinen Oy:n. Perheen lapset ovat vahvasti mukana yrityksessä, esikoinen Miika Kärkkäinen toimii Kärkkäinen Oy:n kaupallisena johtajana.

Kärkkäinen konsernin liikevaihto oli viime vuonna noin 233 miljoonaa euroa.