Suomessa kehitettyssä luonnonkosmetiikan uutuussarjassa tehoaineina

Kotimainen, yli 90-vuotias perheyritys Oy Transmeri Ab kehittää ja valmistaa uuden, 100-prosenttisesti vegaanisen Taika-ihonhoitosarjansa kaikki tuotteet Suomessa. Tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki.

Kaikille ihotyypeille sopivissa tuotteissa käytetään ainoastaan luonnollisia raaka-aineita, kuten:

* Tehokkaasti kosteuttavaa ja ihon ulointa kerrosta suojaavaa ksylitolia.

* Ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa koivunmahlaa. Koivunmahla sisältää hivenaineita, kuten kaliumia, kalsiumia, magnesiumia ja mangaania. Mahlassa on myös hedelmähappoja, valkuaisaineita sekä entsyymejä.

* Kosteutta ihoon sitovaa glyserolia.

* Tutkitusti maailman puhtainta, suomalaista vettä.

Taika-tuotteille on myönnetty Cosmos naturalin sertifikaatti, joka takaa ympäristöystävällisyyden läpi koko ketjun. Ecocert valvoo ja tarkistaa tuotteiden sisällön, raaka-aineet, tuotantoprosessin sekä pakkaukset.

Taika-tuotteet valmistetaan Transmeri-konsernin omassa tuotantolaitoksessa, joka sijaitsee Vantaan Piispankylässä. Taika-ihonhoitovalmisteiden tuotekehitystiimissä on kolme kemistiä, joilla on vahvaa osaamista luonnonkosmetiikasta. Taika-ihonhoitosarja on pitkän ja systemaattisen tuotekehityksen tulos.

Jokaisen Taika-tuotteen pakkaus on kierrätettävä. Pakkaukset ovat joko kierrätysmuovia, kasvipohjaista muovia tai kierrätyspahvia. Taika-tuotteet valmistava tehdas toimii sataprosenttisesti uusiutuvalla sähköllä.

Taika-ihonhoitotuotteet ovat myynnissä Kärkkäisellä.

Taika-sarjaan kuuluvat esimerkiksi:

* Puhdistusgeelin kolmen ksylitolin sekä luomukoivunmahlan muodostama raaka-aineyhdistelmä kosteuttaa ihoa.

* Kaikille ihotyypeille ja myös meikin alle sopiva, kevyt, kosteuttava kasvovoide sisältää luomukoivunmahlaa sekä ksylitolia. Sheavoi ja pellavansiemenöljy ravitsevat ihoa.

* Helposti imeytyvässä silmänympärysvoiteessa on yhdistelmä tarkoin valittuja, luomulaatuisia kasviöljyjä ja kasvipohjaisia ainesosia. Auringonkukansiemenöljy ravitsee ja pehmentää, sheavoi suojaa ja ehkäisee kosteuden haihtumista, pellavansiemenöljy pehmentää ja ravitsee, koivunmahla ja ksylitoli sitovat kosteutta. Antioksidanttinen ruiskaunokkiuute suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, rauhoittaa ja auttaa laskemaan turvotusta.

* Hellävaraisesti pesevä, ekosertifioitu nestesaippua sisältää ihoa kosteuttavaa glyserolia ja manteliöljyä.

* Koivunmahlaa ja ksylitolia sisältävä vartalovoide imeytyy nopeasti ja antaa pitkäkestoista kosteutta. Notkea koostumus on helppo levittää eikä tahmaa. Vaaleanpunaisen greipin tuoksu siivittää ihonhoitohetkeä.

* Kevyt ja nopeasti imeytyvä käsivoide hoitaa ihoa rauhoittavalla luomukoivunmahlalla ja kosteutta sitovalla ksylitolilla glyserolilla.