– Suosittelen curaMIN®-tuotetta siinä ikäryhmässä oleville ihmisille, joiden nivelet alkavat olla jo kuluneita

Nivelterveyden tukemisessa Sikke Sumari korostaa myös liikunnan merkitystä.

Ravintoloitsija ja monialaosaaja Sikke Sumari , 69, on ihana pirteä ja aikoo myös sellaisena pysyä.

– Nautin lastenlapsista ja heidän kanssaan elämisestä, liikkumisesta ja siitä, että korkeasta iästäni huolimatta töitä on paljon ja saan tehdä sellaisia töitä, joista itse tykkään, jolloin elämä on elämisen arvoista.

Hyvistä elämäntavoista huolimatta Siken peukalonivelet alkoivat jossakin vaiheessa kiukutella sen verran, että hän kävi kuvauttamassa ne.

– En tiedä, mistä fyysiset rajoitteet ovat alun alkaen tulleet. Joko työstä tai sitten liiallisesta puhelimen räpläämisestä, hän nauraa.

Sikke sai ensimmäisten joukossa käyttöönsä vihdoin Suomeen saapuneen niveltuotteen, jolla on tehty 69 kliinistä tutkimusta, joka on voittanut USA:ssa 30 palkintoa ja jolle on myönnetty 29 patenttia - ja jolla on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä. Tuote on nimeltään curaMIN®.

– Minulla on semmoinen toivomus ja odotus, että tuote suojaisi enemmiltä nivelvaivoilta tuoden liikkuvuutta ja mukavuutta. Valmisteen sisältämän kurkuman tiedän ja olen ymmärtänyt, että sitä on kautta vuosikymmenten ja -satojen käytetty juuri nivelterveyden tukena.

– Uskon ennen muuta valmisteen ennaltaehkäiseviin vaikutuksiin tukien nivelterveyttä.

Valmisteen poikkeuksellinen teho perustuu vuosien tutkimus- ja kehitystyöhön. Se sisältää kaksi keskeistä uutetta, BMC95® kurkumiinista ja BosPure® boswelliasta, joiden yhteisvaikutuksen avulla voidaan tukea normaalia nivelterveyttä. Terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA:n sallimiin terveysväitteisiin.

Vaikutus tuntuu useimmilla jo muutaman viikon käytön jälkeen. Ensimmäinen curaMINilla tehty tutkimus julkaistiin vuonna 2013. Tulokset olivat vakuuttavia: yhdeksän kymmenestä käyttäjästä koki valmisteesta olleen selvää apua nivelterveyteen.

Sikke on tietoinen curaMINilla tehdyistä mittavista tutkimuksista ja on tyytyväinen siitä, että tuote on paitsi tutkittu, myös turvallinen.

– Suosittelen sitä siinä ikäryhmässä oleville ihmisille, joiden nivelet alkavat olla jo kuluneita. Painotan myös hyvän liikunnan merkitystä.

curaMINilla on havaittu myönteisiä vaikutuksia nivelterveyteen ja etenkin nivelten liikkuvuuteen sekä mukavuuteen, jonka ansiosta tuotetta käyttäneillä elämänlaatu on kohentunut merkittävästi.

Mutta mikä on Sikke Sumarin pirteyden ja energisyyden salaisuus?

– Varmaan hyvät geenit ja tarpeeksi liikuntaa, tarpeeksi hyvää ruokaa, tarpeeksi unta, tarpeeksi hyviä ihmissuhteita – ja vähemmän somea! Pitää olla jatkuvasti utelias sille, miten tämä maailma oikein menee!

– Ei siis mitään ihmekaavaa. Tärkeää on, että saa tehdä itselleen mielekkäitä asioita.