Veteliin vuonna 2013 valmistunut Rata-autojen Minimaailma on menneen kesän aikana saanut reilusti lisämetrejä. Alunperin 4-urainen ja noin 15 metriä pitkä rata on nyt 6-urainen ja noin 27 metriä pitkä. Rata on ollut koko ajan kovassa käytössä ja kisaajia radalla on riittänyt kautta Suomen.

Kesätauon jälkeen radalla vietetään uuden ajokauden avajaisia lauantaina 12.9 klo 12–16. Radalle voi tulla ajamaan omilla 1:32 tai 1:24 autoilla. Oman 1:32 auton voi ostaa vaikkapa Tavaratalo Kärkkäiseltä Ylivieskasta, josta löytyy erittäin hyvä valikoima Scalextricin valmistamia Rata-autojen Minimaailman radalle sopivia autoja, joilla pääsee mukavasti tämän todella koukuttavan lajin pariin.

Myös radan oma ajokalusto on halukkaille käytössä. Avajaislauantain jälkeen rata on avoinna tiistai- ja torstai-iltaisin klo 18–20. Muina aikoina rata on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin.

Avajaislauantaina radalla nähdään Truck-luokan kuormureita, Gt-autoja, Historic-luokan ajokkeja, sekä 1:24 mittakaavan Jenkki-autoja. Lauantain avajaisissa myös kahvio on avoinna. Yleisöllä on tilaisuuteen vapaa pääsy. Lisätietoja radasta: www.minimaailma.tzaah.fi