Koko Suomen ravintoremonttikiertueen aikana Tomi Kokko matkustaa Suomen 107 kaupunkiin

Puolen vuoden aikana jokaisessa Suomen kaupungissa on mahdollisuus kuulla elämäntapamuutos-

ekspertti Tomi Kokon hyvinvointivinkkejä.

Onko maidolla terveysvaikutuksia? Kannattaako viljatuotteiden syömistä välttää? Suomessa käydään vilkasta ravintokeskustelua, ja moni on hämmentynyt ruokavalioiden, tutkimusten sekä mielipiteiden viidakossa.

Elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko tarjoaa Koko Suomen ravintoremontti -kiertueen aikana kaikille mahdollisuuden oppia lisää puhtaasta ravinnosta sekä terveellisistä elämäntavoista. Kuuden kuukauden aikana kiertue nähdään jokaisessa Suomen 107 kaupungissa täysin ilmaiseksi.

– Annan käytännön vinkkejä, miten jokainen voi parantaa hyvinvointiaan heti ja pienillä muutoksilla. Saan jatkuvasti kyselyjä, koska tulen eri kaupunkeihin ja nyt tulen joka ikiseen kaupunkiin. Haluan antaa kaikille mahdollisuuden oppia puhtaasta ravinnosta ilmaiseksi, jotta he pystyvät itse muuttamaan elämänsä. Tavoitteenani on puhua ainakin 15 000 ihmiselle ja kannustaa heitä ottamaan ohjat omasta hyvinvoinnistaan, Kokko kertoo.

Tomi Kokolla on yli kymmenen vuoden kokemus ravinto- ja liikunta-alalta. Hänen Lean in Five Weeks -hyvinvointihaasteensa on liikuttanut jo yli 9 000 suomalaista. Hän on valmentanut esimerkiksi Australian menestyneimpiä johtajia ja Suomen tunnetuinta koomikkoa Sami Hedbergiä. Kokon 30 päivän ihmiskoe -dokumentti herätti myös vilkasta keskustelua ravintosuositusten terveellisyydestä. Koko Suomen ravintoremontti -kiertueesta kuvataan myös dokumentti, joka julkaistaan loppuvuodesta 2018.

– Ravinnon ja liikunnan lisäksi kiertueella käsitellään henkistä hyvinvointia sekä elämänilon saavuttamista. Haluan kannustaa suomalaisia jahtaamaan heidän unelmiaan. Odotan jo, että pääsen puhumaan pieniin kaupunkeihin ja saan jakaa tietoa ihmisille, joilla ei välttämättä aikaisemmin ole ollut mahdollisuutta osallistua ravintoseminaareihin.

Koko Suomen ravintoremontti -kiertue alkoi 11.3.2018 Turusta ja päättyy syyskuussa 2018 Helsinkiin. Kokon lisäksi kiertueella vierailee Suomen johtavia ravintoasiantuntijoita ja useita yllätysesiintyjiä. Kiertueaikataulu ja kiertueen virallinen traileri löytyy osoitteesta: www.tomikokko.com/kiertue.

”– Haluan kannustaa suomalaisia jahtaamaan heidän unelmiaan.”
”– Konkreettinen hyötyvaikutus on se, että Kunkun kanssa käyn säännöllisesti kahdesti joka päivä ulkolenkillä.”