Kärkkäinen Open 2018 frisbeegolf Ylivieskassa 11.–12. elokuuta

Seitsemäs Kärkkäinen Open 2018 frisbeegolf -kilpailu oli perinteinen myös ilmoittautumisen suhteen: kun ilmoittautumislistat avattiin netissä, ne olivat minuutissa täynnä!

Ylivieskan Frisbeekarhut ry:n ja J. Kärkkäinen Oy:n yhteistyössä järjestämä Kärkkäinen Open 2018 frisbeegolf-kilpailu mitellään tämä vuonna tuttuun tapaan Ylivieskan liikuntapuiston frisbeegolf-radalla. Rataa on tämän vuoden kilpailuun muokattu, uusia väyliäkin tullaan näkemään. Lauantain 11.8. kilpailumuotona on 19 + 19 väylää, sunnuntaina 12.8. väyliä on 19.

Ylivieskan Frisbeekarhut ry huolehtii kilpailun käytännön järjestelyistä. Sponsorina toimiva tavarataloketju Kärkkäinen yhteistyökumppaneineen hoitaa palkinnot ja pelaajien saaman pelaajapaketin sisällön.

Sallittu osallistujamäärä kilpailussa on 152, joista lisäksi neljä villiä korttia eri sarjoihin. Kilpailuihin vaaditaan Suomen frisbeegolfliiton eli SFL:n lisenssi. Osallistumismaksu on 30 euroa. Ilmoittautumislistat avautuivat netissä 17.6.2018 klo 21, ja ne olivat minuutissa täynnä – viime vuosien tapaan. Kovatasoisia pelaajia on tulossa ympäri Suomen.

Osallistumismaksuun sisältyy pelaajapaketti, jossa on laadukkaan pelipaidan ohella muun muassa pikkusuolaista naposteltavaa, proteiinipatukoita sekä frisbeegolfkiekko. Palkintoja J. Kärkkäinen Oy lahjoittaa yhteistyökumppaneidensa kanssa runsaasti, palkintojen arvo on yhteensä yli 10 000 euroa.

Kärkkäinen Open 2018 frisbeegolfkilpailun sarjat ovat:

MPO (avoin miehet), FPO (avoin naiset), MA3 (amatööri miehet), FA3 (amatööri naiset), MP40 (avoin +40v miehet) sekä MJ18 (juniorit alle 18v).

Kärkkäinen Open 2018 frisbeegolfkilpailun suosiosta kertoo paitsi osanottajalistojen täyttyminen heti niiden avaamisen jälkeen, myös esimerkiksi aikaisempiin kilpailuihin osallistuneiden kommentit Kärkkäisen facebook -sivuilla. Kommentteja ovat esimerkiksi: Rata hyvä ja toimiva. Palkinnot monipuoliset ja arvokkaat. Kokonaisuudessaan hyvä kisa. Säät aina loistavat.

Ylivieskan liikuntapuiston frisbeegolf-rata on myös yleisöystävällinen, yleisön on helppo ja mukava seurata pelien kulkua. Yleisölle on luvassa erilaisia oheistapahtumia ja kivaa ostettavaa, buffetit takaavat, että nälkä ja jano pysyvät poissa. Viime vuonna Kärkkäinen Open kokosi Ylivieskaan yleisöä useita satoja kilpailuviikonlopun aikana.