Terveellisyys on tämän kesän kuuma trendi. Laitetaan blenderi suurramaan ja voidaan hyvin!

M ustikka herättää lempeästi

Laita tehosekoittimen pohjalle vettä sen verran, että terät peittyvät. Lisää 2 taatelia, joista olet poistanut kivet. Nakkaa mukaan kourallinen cashewpähkinöitä ja pari ruokalusikallista proteiinijauhetta. Mausteeksi vähän luomuvaniljaa, pikkuisen sitruunanmehua ja hyppysellisen puhdistamatonta merisuolaa, makusi mukaan myös pätkä inkivääriä. Notkista puuro teelusikallisella kookosöljyä. Lisää lopuksi pari desiä jäisiä mustikoita. Huristele tasaiseksi ja nauti aamupalaksi vaikkapa soijakerman kanssa.

Puolukan ja kauran lempeä liitto

Pyöräytä blenderissä smoothieksi jäisiä puolukoita, kauramaitoa, vaniljalla maustettua kaurakermaa tai vaniljajogurttia sekä vähäsen kaurahiutaleita. Jos kaipaat makeutta, tehosekoita joukkoon pari mansikkaa tai omenamehua.

Proteiinia luxus-smoothiesta

Tämä smoothie-herkku vie kielen mennessään! Laita tehosekoittimeen kookosmaitoa, jäisiä mangokuutioita, pakastemansikoita, omenanlohkoja, päärynänlohkoja, goji-marjoja, heraproteiinijauhetta, aitoa vaniljaa ja jääkuutioita. Hurauta tasaiseksi. Lisää vettä, jos tuntuu liian paksulta.

Vihreä viettelys

Puhdistavan vihersmoothien rakennat pakastetuista lehtikaalikuutioista (saa valmiina pakastealtaista), pakastepinaatista, viherjauheesta, matcha vihreäteejauheesta, parista mintunlehdestä, ananaksesta, mangosta, kauramaidosta ja jääkuutioista.

Auringonkeltaista

Auringonkeltainen smoothie pyörähtää mangokuutioista, passionhedelmästä, banaanista muutamasta tyrnimarjasta, maustamattomasta jogurtista, jääkuutioista sekä vedestä, jos smoothie tuntuu liian paksulta.