Aamusta alkaen Ylivieskan

Kärkkäisellä lauantaina 10. elokuuta

Ylivieskan Kärkkäisen lauantaissa 10.8.2019 on väriä ja vilskettä – hauskan pitoa ja puheen pulinaa.

Ilmapallohahmoja ja kasvomaalauksia lapsille tarjoavat tutut PikkuMinna ja Saana Taikapensseli.

Lapsia ilahdutetaan totuttuun tapaan toisen kerroksen leikkitilassa kello 11-14.

Paikalliset frisbeekarhut tulevat Joni Hakolan johdolla näyttämään liitokiekkojen lentoa. Hakola ja muut ovat luvanneet opettaa putti- eli lähiheittojen tekniikkaa ja muita niksejä. Toisen kerroksen urheiluosastolla jokainen voi kokeilla maalikoriin osumista. Luvassa on yllätyspalkintoja yllätysperustein.

Kiekkonäytöstä voi seurata, tutustua välineisiin ja siihen voi osallistua puolenpäivän tietämillä.

Lauantaina Kärkkäisellä on myös muita – hyvin harvinaisia vieraita. Tavaratalossa tehdään suoraa radio-ohjelmaa aamuyhdeksästä iltapäivä kolmeen. ”Pooki kylässä” -päivän ohjelma tuo paikalle ohjelmapäällikkö Mika Kukin ja Vuoden 2019 paikallisradiojuontajan Ari Kettukankaan, toimittajan, laulajan ja imitaattorin.

Tervetuloa seuraamaan radio-ohjelman tekoa livenä, siihen voi jopa päästä mukaan! Lauantaina 10.8. kello 9-15.

Teksti: Ari Stenius Kuvat: Biitsiläiset

”– Biitsissä pelataan hiekalla, ja ulkona lajiin tulevat luontaiset lisähaasteet, kuten tuuli ja aurinko. Aurinkolasit eivät ole näön, vaan ihan näkemisen vuoksi.”

Marjajauheetovat hyvä tapa lisätä marjoja jogurttiin tai vaikkapa puuroon. Saatavilla on esimerkiksi karpalojauhetta, lakkajauhetta, tyrnijauhetta, ruusunmarjajauhetta, mustikkajauhetta, mustaherukkajauhetta, vadelmajauhetta ja viherherukkajauhetta.