Eveliina, olympiavoittajan tytär, selvisi stressistä ja unettomuudesta

Paniikinomainen stressikohtaus yllätti Eveliina Mäntykankaan noin vuosi sitten. Siitä alkoi yli puoli vuotta kestänyt ongelmavyyhti, joka saatiin purettua Harmonia KSM66 -valmisteen avulla. Eveliina kertoo nyt tarinansa.

Vuosi sitten leposykkeeni oli koko ajan yli sata. Sydän pampatti ja oli kaikenlaisia rytmihäiriöitä. Mulla oli ahdistuneisuutta ja masentuneisuutta, jotka todettiin lopulta terapiassa. Kaikki viittasi selvään burn outiin. Olen aina vaan mennyt tukka putkella ja ajatellut olevani sellainen ihminen, että kyllä minä jaksan ja pärjään.

Ahdistus lisääntyi, kun isäni kuoli

Sain oireet hieman jo hellittämään, kunnes helmikuun alussa tuli varsinainen jysäysten jysäys. Isäni, koko maailman tuntema mäkikotka Matti Nykänen, kuoli äkillisesti.

Ahdistus tuli tuolloin takaisin. Sitä kesti kolmisen viikkoa. Isällä on varmaan ollut oma osuutensa ahdistukseeni ja pahaan olooni jo paljon ennen hänen kuolemaansa.

Sitten löytyi yllättäen hyvä ja pysyvä apu

Näin jostakin Harmonia KSM66 -nimisen valmisteen mainoksen ja kiinnostuin. En ollut käyttänyt ahdistukseeni mitään varsinaisia lääkkeitä, sillä halusin tuntea ja pystyä käsittelemään nämä asiat perinpohjaisesti, tuntui sitten kuinka pahalta tahansa. Nyt päätin testata tätä valmistetta.

Taisi mennä vajaa kaksi viikkoa, kun rupesin tuntemaan vaikutuksen. Harmonia KSM66 laski sykettä, olin paremmalla mielellä ja rauhallisempi kuin ennen. Yöunet olivat paljon paremmat.

Aiempaan verrattuna ero oli todella selvä ja olin sen suuruudesta todella ihmeissäni. Olin ollut pinna kireällä, apaattinen, ärsyyntynyt ja pienistä asioista hermostuva, mutta nyt tuli iso muutos. Sen huomasi ihan hengityksestä, omista ajatuksista ja yleisfiiliksestä.

Nyt oli löytynyt se, mitä olisin tarvinnut jo kauan sitten.

Ei enää yhtään paniikkikohtausta

Elämä on helpottunut selvästi! Yhtä ainoaa paniikinomaista stressikohtausta ei ole tullut Harmonia KSM66 -tuotteen käyttöön ottamisen jälkeen. Leposyke on pudonnut yli sadasta 60-70 välille.

Olen suositellut tätä valmistetta kaikille ystävilleni ja saanut heiltä runsaasti myönteistä palautetta tuotteen tehosta.

MITÄ?

Helpota stressin tunnetta ja oireita

Stressi väsyttää, lihottaa, tekee levottomaksi ja häiritsee unta sekä keskittymistä.

Harmonia KSM66:n sisältämä täyden spektrin ashwagandha-uute helpottaa stressin oireita ja tukee nukahtamista sekä rentoutumista.

Stressin oireiden helpottuessa energian kulutus ja aineenvaihdunta tehostuvat ja riski ylipainon muodostumiseen pienenee.

20 kliinistä, julkaistu kaksoissokkotutkimusta todistavat tehon.

Harmonia KSM66 helpottaa stressin tunnetta jo 2-3 viikon käytön jälkeen.

Päiväannokseksi riittää 2 kapselia.