Vieskan Caravanhuolto Oy aloitti uusissa tiloissa.

Teksti: Reetta Reinman

Nyt olisi passeli aika tuoda matkailuautot ja -vaunut huoltoon, niin välttyy ruuhkilta keväällä, sanoo Vieskan Caravanhuolto Oy:n yrittäjä Pasi Isokoski .

– Ihmiset tahtovat vedota, ettei vielä ole matkailuajoneuvojen aika, kun kalusto on hangen alla, mutta tänä talvena ei hankiin voi vedota! hän naurahtaa.

Ylivieskassa Jokiniityntiellä Vähäkankaalla Haapavesi-tien varressa toimiva Vieskan Caravanhuolto on aloittanut tammikuussa 2020. Virallisia avajaisia vietetään karkauspäivänä eli lauantaina 29. helmikuuta.

Avajaisissa on luvassa caravan-harrastukseen sopivia tuotetarjouksia ja arvontapalkintoja. Pullakahvit saa juoda ja makkaraakin paistetaan.

Vieskan Caravanhuollon palveluvalikoimassa on matkailuajoneuvojen – autojen ja vaunujen – huollot, korjaukset ja lisävarusteasennukset kaikkiin merkkeihin ja malleihin.

Vieskan Caravanhuolto on myös kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo.

Palveluihin kuuluvat lisäksi varaosamyynti sekä harrastukseen sopivien tarvikkeiden ja lisävarusteiden myynti.

Vieskan Caravanhuolto on myös Tukesin valtuuttama kaasuasennusliike.

– Meillä on P-oikeudet, joilla voimme asentaa mökille ja kotiin pienimuotoisia kaasuasennuksia, kertoo Isokoski.

Pasi Isokoskella on 15 vuoden työkokemus matkailuajoneuvojen huollosta ja korjauksista. Hän on tehnyt niitä sekä huoltopäällikön tehtävässä palkollisena että samalla sivutoimisena yrittäjänä. Viime vuoden elokuussa hän jäi työttömäksi. Silloin hän tuumasi, että nyt on sopiva aika laittaa pystyyn oma matkailuautojen huoltokorjaamo.

Ylivieskasta ei löytynyt tarpeisiin sopivaa, niin korkeaa tilaa, johon huollon ajaksi nosturilla ylös nostetut matkailuautot saisi hyvin mahtumaan. Isokoski päätti rakentaa oman huoltohallin. Omakotitalonsa reilun neljän hehtaarin tontille sellainen hyvin mahtui.

Korkeutta puurunkoisessa huoltohallissa on 5,5 metriä. Kokonaislattiapinta-ala on reilut 150 neliötä. Toimistolle, varaosa- ja tarvikemyynnille sekä taukotilalle on neliöitä yhteensä 40.

Pasi Isokosken tavoittaa puhelinnumerosta 050-3834455 ja meilitse huolto@vieskancaravanhuolto.fi, www.vieskancaravanhuolto.fi