Kärkkäinen Oy noudattaa tavaratalojensa asiakkaiden ja henkilökuntansa suojelemiseksi viranomaisilta tulevia ohjeita korona-virusepidemian leviämisen estämiseksi

Yli 100 000 tuotteen Karkkainen.com palvelee kaikkialla Suomessa 24/7

Verkkokauppaostoksille Karkkainen.com on mahdollista saada edullisen kotiinkuljetuksen. Postin jakelijat eivät pyydä kuittausta tilausta luovuttaessaan.

Teksti: Reetta Reinman

Kärkkäinen Oy haluaa varmistaa asiakkaidensa turvallisen kaupankäynnin huolehtimalla Kärkkäisen viidessä tavaratalossa hygieniasta entistä tarkemmin. Niin ikään henkilökunnan turvallisista ja puhtaista työolosuhteista pidetään erityisen hyvää huolta. Siivousta on tehostettu jokaisessa viidessä tavaratalossa niin tavaratalojen puolella kuin tauko- ja toimistotiloissa.

Erityisesti tartuntapinnat, kassojen ja infon maksupäätteet sekä muun muassa ovenkahvat, kädensijat ja valokatkaisijat ovat tehopyyhinnässä desinfioivalla puhdistusaineella.

Kärkkäinen Oy:n koko henkilökunta on ohjeistettu pitämään omat työpisteet ja työvälineet puhtaina, ja pyyhkimään työvälineiden pintoja säännöllisesti desinfioivalla puhdistusaineella.

Tavaratalojen henkilökuntaa on ohjeistettu käsienpesuun lämpimällä vedellä ja saippualla sekä suojakäsineiden käyttöön. Tavaratalojen hyllyille tuotteet lisätään suojakäsineet käsissä.

Käsien pesun jälkeen kädet pyyhitään paperisilla kertakäyttöpyyhkeillä, jotka laitetaan välittömästi roskikseen.

Käsien desinfiointimahdollisuuksia on tavarataloissa myös asiakkaille.

Kärkkäisen tavarataloissa on selkeästi näkyvillä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistus siivouksesta sekä käsi-, aivastus-, niistämis ja yskimishygieniasta.

Lähikontaktien välttämiseksi Kärkkäinen on poistanut väliaikaisesti irtokarkit tavaratalojen valikoimista.

Pienissäkin flunssaoireissa Kärkkäisen työntekijöillä on ohje jäädä kotiin sairastamaan. Kärkkäinen Oy suosittelee myös asiakkaita, joilla on flunssan oireita, siirtymään asioimaan verkkokauppaan.

Kaikki Kärkkäisen työntekijät, jotka ovat palanneet ulkomaanmatkalta, on määrätty kotikaranteeniin THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Kärkkäisen tavaratalot palvelevat toistaiseksi normaaliaukioloaikojen puitteissa. Mikäli Suomen hallitukselta ja terveydenhuollon viranomaisilta tulee uusia ohjeistuksia, niin Kärkkäinen Oy noudattaa yhteiskuntavastuullisesti niitä.

– Hallituksen ohjeita noudattamalla, hygieniaohjeistuksilla sekä siivouksen tehostamisella haluamme varmistaa, että jokaisen tavarataloissamme asioivan on turvallista tehdä ostoksia sekä suojella henkilökuntaamme tartunnoilta. Arvoisa asiakkaamme, kun asioit Kärkkäisen viidessä tavaratalossa, voit luottaa, että noudatamme viranomaisilta tulevia ohjeita. Yhdessä, yhteisvastuullisesti toimien kaupanteko voi jatkua tämän epidemian ajan ja saamme jatkossakin pidettyä työpaikat Suomessa, korostaa Kärkkäinen Oy:n kaupallinen johtaja Miika Kärkkäinen.

Kärkkäisen tavaratalot palvelevat Ylivieskassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Iissä. Verkkokauppa palvelee koko maassa.