Kärkkäisen valikoimissa olevat Städterin tuoteperheen kotileipurin ihanuudet saat verkkokaupasta karkkainen.com myös edullisesti kotiinkuljetuksella.

Mini-vohvelipelti on helppokäyttöinen ja hauska uutuus, jolla voi valmistaa niin suolaisia kuin makeitakin vohveleita. Helppo käyttää, ei tarvitse voidella.

Mini-vohvelit maistuvat esimerkiksi lastenkutsuilla, noutopöydässä, kahvin kanssa ja takuulla aina välipalana. Marjojen ja kermavaahdon kera makeiden herkkujen klassikko.

Savukalatahna tai siikatartar hurmaavat suolaisten vohveleiden kanssa.

Itse tehty leipä maistuu aina. Taikinoiden koko vaihtelee usein. Säädettävällä leipävuolla voi valmistaa erikokoisia leipiä, eikä tarvitse täyttää kaappeja monilla vuoilla. Makeahko vuokalimppu ja sen päällä reilusti graavia kalaa: lohta tai siikaa. Toimii!

Säädettävä, suorakaiteen muotoinen vuoka sopii myös makeiden kakkujen leivontaan.

Korkeat kakut ovat nykyään trendikkäitä. Städterin mallistossa on irtopohjavuoka korkeille kakuille. Niiden koristeluun sopii hauskasti kimalteleva Diamond Glaze -jauhe. Koristelujauheita on useita eri värejä.

Koristelujauhe on todella helppokäyttöinen. Jauheeseen lisätään vain vettä, ja massa on valmis käyttöön.

Massan voi valuttaa kakun reunalle. Sillä voi kuorruttaa kakkuja ja pipareita. Paksulla massalla voi vaikkapa kirjoittaa.

Bling! Bling! Upeasti kimaltelevat ja monissa väreissä hehkuvat Diamond Dust -pulverit sopivat kaikenlaisten leivonnaisten viimeistelyyn. Sirotinkannen ansiosta pulverin käyttö on helppoa.

Pulla, pipari ja kakku saa uudenlaisen, katseet vangitsevan loppusilauksen.

Koristelusokerivalikoimissa värejä ja muotoja on kotileipureiden iloksi todella paljon. Städterin uutuutena ovat myös vegaaniset ja laktoosittomat luomu-koristelusokerit.

Koristelusokerit sopivat kaikenlaisten leivonnaisten viimeistelyyn. Muffinssin päälle kermavaahtoa ja sitten koristelusokeria. Lopputulos on kuin pieni kakku, jota suorastaan syö silmillä.