Kasvipohjaisista raaka-aineista valmistetut tehokkaat ja ympäristöystävälliset Method-puhdistusaineet ihastuttavat väreillään ja tuoksuillaan.

Teksti: Reetta Reinman

Kodin säännöllinen ja huolellinen siivoaminen on tärkeää sekä tautien torjunnan että kaikenpuolisen hyvinvoinnin ja viihtymisen kannalta.

Nyt kotona oleskellaan enemmän, kun tehdään etätöitä, työ- ja koulupäivän jälkeen ei kiiruhdeta harrastuksiin, vieraita ei juuri käy ja matkustaminenkin on vähissä.

Kotoilun myötä siivottavaa on enemmän kaikissa kodin tiloissa. Siksi on tärkeää, että siivoaminen on mukavaa ja helppoa.

Method -puhdistustuotteissa hurmaavat niiden luonnollisen tuntuiset tuoksut. Moni Method-tuotteiden käyttäjä toteaa, että niissä ei ole lainkaan .kemikaalituoksua..

Method-tuotteiden tuotekehityksessä on panostettu helppokäyttöisyyteen. Yleensä suihkaus ja pyyhintä riittävät. Puhdistusainetta ei tarvitse huuhdella siivottavalta pinnalta pois.

Tuotteiden siivousteho on hyvä. Puhtaan lopputuloksen aikaansaamiseksi Method-tuotetta riittää pieni määrä. Method-tuotekehittelyn periaatteena on, että valmistuksessa pyritään raaka-aineiksi löytämään mahdollisimman haitattomia ainesosia ihmisille, eläimille ja koko maapallolle, mutta tuotteiden suorituskyvyn kanssa ei silti tehdä kompromisseja. Ekologisuus ja vegaanisuus ovat niin ikään tärkeitä arvoja. Method-puhdistusaineet ovat kasviperäisiä. Niiden ainesosat ovat biohajovia, niillä ei ole tehty eläinkokeita ja pakkaukset ovat 100-prosenttisesti kierrätettyä muovia.

Method -yleispuhdistussuihke sopii kodin yleissiivoukseen. Säännöllisesti käytettynä kylpyhuonepuhdistussuihke pitää kylpyhuoneen ja muut kosteat tilat koko ajan siistinä.

Method-keittiönpuhdistussuihke tepsii erityisesti rasvalikaan ja puhdistaa tehokkaasti esimerkiksi sormenjäljet kaapin ovista.

Method-suihkunpuhdistussuihketta käytetään suihkutilan siivouskertojen välillä. Suihkun käytön jälkeen kastuneisiin kohtiin suihkutellaan suihkunpuhdistussuihketta ja aine jätetään vaikuttamaan. Suihkunpuhdistussuihke pilkkoo saippua- ja kalkkijäämiä, jotka seuraavalla suihkukerralla huuhtoutuvat viemäriin. Suihkunpuhdistussuihkeen käyttö ei korvaa viikkosiivousta, mutta helpottaa sitä.

Method-lattianpesuainetta ruiskutellaan suoraan pullosta käsivarren mitan suuruiselle alueelle, pyyhitään pitkin vedoin mopilla tai siivousliinalla, ja toistetaan, kunnes on valmista. Huuhtelua ei tarvita. Method-lattianpesuaine on suoraan pullosta käyttövalmista, sitä ei tarvitse laimentaa vesiämpärissä.

Käsien säännöllisestä ja usein toistuvasta pesemisestä on tullut hyvä tapa. Jatkuvan pesemisen myötä käsien iho on kuitenkin vaarassa kuivua. Neste- ja vaahtomuotoiset Method-käsisaippuat sisältävät ihoa hoitavaa glyseriiniä, aloe ver¬aa ja E-vitamiinia. Method-käsisaippuoiden tuoksuvalikoima hurmaa paitsi tuoksujen luonnollisuudella niin myös runsaudellaan; tuoksuissa on mistä valita.

. Neste- ja vaahtomuotoiset Method-käsisaippuat sisältävät ihoa hoitavaa glyseriiniä, aloe ver¬aa ja E-vitamiinia..