Irrotettava kahva tekee Tefal Ingeniosta helppokäyttöisen keittiön monitoimijan

Tefal irrotti kahvat keitto- ja paistoastioista. Nyt ne vievät jopa 50 % vähemmän säilytystilaa ja muuntuvat moneksi.

Tefal Ingenio -tuotesarjan erikoisuutena on irrotettava kahva, jonka voi vaihtaa pannusta tai kasarista toiseen yhdellä napsautuksella. Kypsennä liedellä, siirrä uuniin ja tarjoile – jäljelle jääneen ruoan voit laittaa jääkaappiin samassa astiassa. Patentoitu ja turvallinen ja irrotettava kahva kestää jopa 10 kilon kuorman. Sillä on 10 vuoden takuu.

Kuluttajista 90 prosenttia on sitä mieltä, että heillä on rajoitetusti säilytystilaa keittiössä. Irrotettavan kahvan ansiosta Ingenio-tuotteet ovat täysin pinottavia, joten ne vievät jopa 50% vähemmän säilytystilaa verrattuna perinteisiin keitto- ja paistoastioihin. Ne mahtuvat helposti pienemmänkin keittiön kaapeihin ja laatikoihin.

Ingenion irrotettavan kahvan ansiosta kokkaminen sujuu helpommin. Paista liedellä, kypsennä uunissa, tarjoile suoraan pöytään ja siirrä ylijäämät jääkaappiin - kaikki samassa astiassa:

LIEDELLE

Ingenio-sarjan paistinpannuissa on erittäin kestävä tarttumaton pinnoite sekä patentoitu Thermo-Spot® -lämpötunnistin, joka ilmaisee optimaalisen kypsennyslämpötilan.

UUNIIN

Irrotettavan kahvan ansiosta pannut ovat uunin kestäviä. Pannu uuniin ja kahva irti yhdella napsautuksella.

TARJOILUUN

Ingenio-pannut soveltuvat erinomaisesti myös tarjoiluun. Voit siirtää pannun liedeltä suoraan pöytään ja irrottaa kahvan.

JÄÄKAAPPIIN

Hermeettisten muovikansien ansiosta voit laittaa jäljelle jääneen ruoan jääkaappiin samassa astiassa. Kahva irit ja kansi päälle!

K aikissa Tefal Ingenio -paistinpannuissa on Tefalin uniikki Thermo-Spot-lämpötunnistin, joka muuttuu tasaisen punaiseksi, kun pannu on saavuttanut optimaalisen paistolämpötilan 180 °C ja on käyttövalmis. Tämä takaa ruoan täydellisen koostumuksen, värin ja maun.

Paistinpannussa on korkealaatuinen tarttumaton pinnoite. Pinnoite ei sisällä lyijyä, kadmiumia tai PFOA-yhdisteitä. Tuotteet sopivat kaikille liesille, mukaan lukien induktioliesi. Lukuunottamatta kahvaa, tuotteet kestävät uunikuumennusta ja konepesua. Tuotteet on valmistettu Ranskassa.

Kaikille Ingenio-tuotteille on myönnetty tyytyväisyystakuu: voit kokeilla tuotteita kotona 100 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Tefal Ingenio -tuotesarja on Kärkkäisen valikoimissa.