Renkomäki MotorShow 2021 järjestetään Lahden Renkomäessä lauantaina 19.6.2021 kello 10-18.

Idean isä ja tapahtuman organisaattori on KauppaSuomi-lehden mediavastaava Risto Isohanni.

Teksti: Reetta Reinman

R isto, mistä sait idean järjestää Renkomäki Motor Show´n?

– Idean tapahtumaan sain siitä, kun alkukesästä Lahdessa ei ole mitään vauhdikasta tapahtumaa.

Miten Renkomäen alueen yritykset ovat ottaneet tapahtuman vastaan?

– Todella hyvin. Nyt on jo myyty monen alan toimijan piha Renkomäessä täyteen näyttelypaikkoja. Niihin tulee näytille joko jenkkiautoja tai sitten muita tapahtumaan osallistuvia kulkuneuvoja.

Kun Renkomäkeen on tänä vuonna tulossa kaksi suurta kaupanalan toimijaa Launeelta, niin siellä on hyvä järjestää jatkossakin tämäntyyppisiä tilaisuuksia.

Millaisia tapahtumia Renkomäki MotorShow´ssa on ulkona, millaisia sisätiloissa?

– Kaikki tapahtumat ovat ulkotiloissa, missä on runsaasti tilaa auto-ja prätkäkansalle.

Miten paljon odotat tapahtumaan yleisöä?

– Kun järjestän ensimmäistä kertaa tämäntyyppistä tapahtumaa, niin yleisömäärän arviointi on todella vaikeaa. Renkomäki on iso kauppa-alue molemmin puolin Uudenmaankatua. Lääniä riittää todella paljon, ja on helppo pitää turvavälit.

Viime syksynä järjestit Renkomäessä Kauppojen Yö -megatapahtuman. Mikä oli mielestäsi sen tapahtuman menestymisen avain?

– Lahdessa järjestetään harvakseltaan kaupallisia yleisötilaisuuksia, ja niille on nyt myös sosiaalinen tilaus. Kansa haluaa huveja ja mukavaa katseltavaa kotona synkistelyn tilalle.

Ja kun tapahtumasta informoimiseen on käytettävissä joka talouteen jaettava KauppaSuomi -lehti, niin sillä tavoittaa jokaisen kuluttajan Lahdessa ja sen lähikunnissa.

Olet pitkän mediaurasi aikana järjestänyt paljon näyttäviä mediaa tukena käyttäviä megatapahtumia. Miten rakennetaan yleisöä, mukana olevia yrityksiä ja mediaa kiinnostava tapahtuma?

– Tapahtuman on lähdettävä yleisön tarpeista. Se on kaikkein tärkeintä. Lahdessa on valitettavasti ollut tapahtumarintamalla aika hiljaista, mutta jatkossakin tulen järjestämään alkukesästä tämän moottoritapahtuman ja sitten syksyllä Kauppojen Yö Renkomäessä -tapahtuman.

Renkomäki MotorShow 2021 -tapahtuman liite ilmestyy Lahden KauppaSuomi -lehdessä keskiviikkona 16.6.2021. Miten yritykset pääsevät mukaan tähän liitteeseen?

– Lahden KauppaSuomi -lehdessä keskiviikkona 16.6.2021 ilmestyvässä Renkomäki MotorShow 2021 -tapahtuman virallisessa liitteessä yrityksillä on mahdollisuus mainostaa erinomaisia palvelujaan joko perinteisellä ilmoituksella tai kaupallisella jutulla. RMS-liitteeseen tulee myös tapahtuman esittelykartat, joissa kerrotaan eri alan toimijoiden pihoilla olevasta tarjonnasta. Jos olet kiinnostunut tulemaan tapahtumaan mukaan, niin soita 044 - 530 1834 / Risto tai lähetä minulle viesti sähköpostiin: risto.isohanni@kauppasuomi.fi

MITÄ?

KauppaSuomi-lehdessä kerrotaan kevään aikana, mikäli poikkeusaika aiheuttaa muutoksia tapahtuma-ajan suhteen. Alunperin Renkomäki MotorShow 2021 oli tarkoitus järjestää la 24.4.2021, mutta pahentuneen koronatilanteen vuoksi tapahtuma on siirretty la 19.6.2021.

Renkomäki MotorShow 2021 esittelee

Uudet automallit

Näyttävät hyötyautot

Jenkkiautot

Asuntoautot

Urheiluautot

Moottoripyörät

Mukana myös Rompetori ja letkeää Rautalanka-musaa