Liikunta, yhdessä olo ja iloinen kaupan teon meininki pitävät syysmasennuksen loitolla.

T yöporukalla

juoksutapahtumassa (1)

Tuulia Saukonoja (vas.), Minna Sailokoski ja Elisa Kauppila olivat Ylivieskan Kärkkäiseltä mukana paikallisen urheiluseuran Ylivieskan Kuulan järjestämässä Ylivieska Trail Run -juoksutapahtumassa lauantaina 4. syyskuuta.

Naiset nauttivat retkisarjassa reippaasta meiningistä ja liikunnan ilosta.

Tekniikkalaji

lujittaa keskittymistä (2)

Kärkkäisen henkilökuntaa kokoontui maanantai-iltana 6. syyskuuta perinteiseen Iltaan ampumaradalla.

Oululaisten ampumaradalla järjestetyssä illassa oli mukana 22 ampujaa.

– Mukava reissu oli ja sääkin oli erinomainen. Kisan jälkeen makkarat paistettiin ja kahvit juotiin, kertoo toimitsijana ollut Ylivieskan Kärkkäisen myymäläpäällikkö Pasi Eskola .

Miesten kokonaiskilpailun voitti Matias Seiter i ja naisten Sini Pakkala . Voiton myötä he saivat kiinnityksen komeaan kiertopalkintoon.

Henkilökunnan

frisbeegolfkilpailu

Kärkkäisen syysperinne (3)

Kärkkäisen henkilökunnan perinteinen frisbeegolfkilpailu miteltiin 15. syyskuuta Ylivieskan liikuntapuiston frisbeegolfradalla. Kilpailijoita oli nelisenkymmentä, myös Oulun ja Iin Kärkkäiseltä oli lähtenyt henkilökuntaa mukaan syyskuisen keskiviikon iltakisaan pelaamaan ja tapaamaan työkavereita.

Kisa pelattiin parikilpailuna. Parit arvottiin.

Parikilpailussa pari heittää kiekkoa vuorotellen koko kierroksen alusta loppuun saakka. Parikilpailussa voittaja on pari, joka selvittää radan läpi vähimmällä heittomäärällä.

Kauppojen Yö Renkomäessä -tapahtuma keräsi jälleen paljon yleisöä (4)

Suosittua Kauppojen Yö Renkomäessä -tapahtuma vietettiin perjantaina 10.9.2021 toisen kerran.

– Lähinnä perheistä muodostunut yleisö nautti viime vuoden tapaan hyvistä alennustarjouksista. Kärkkäinen Oy:n tarjoamaa illan näyttävää ilotulitusta seurasi yli 10 000 lahtelaista. He kiittivät ilotulitusta runsain taputuksin, kertoo Kauppojen Yö Renkomäessä -tapahtuman idean isä, tapahtumajärjestäjä Risto Isohanni.

Hän iloitsee, että Kauppojen Yö Renkomäessä oli myös kaupanteon suhteen superonnistunut.

– Moni alueen kauppa jopa reilusti tuplasi normiperjantain myyntinsä, joten näillä tapahtumilla on oikeasti sosiaalinen tilaus, hän toteaa.

Seuraavaksi on Isohannin mukaan odotettavissa Renkomäkeen joitain todella suurta.

– Tulossa on ensimmäistä kertaa järjestettävä Kaupallinen Joulunavaus Renkomäessä -tapahtuma. Sen ajankohdasta ja ohjelmasta kerrotaan tarkemmin tulevissa Lahden KauppaSuomi -lehden numeroissa.

– Sen verran voin jo alustavasti paljastaa, että kauan odotettu Joulupukki on mahdollisesti tulossa paikalle helikopterilla ja ehkä pääsemme ajamaan poroilla jätkänkynttilöiden valaistuksessa pitkin Renkomäkeä, jos vain olemme kilttejä toisillemme, avaa Risto Isohanni joulusalaisuuksien verhoa.

– Luonnollisesti kaikki Lahden Renkomäen kaupanalan toimijat järjestävät omissa kaupoissaan tunnelmallista jouluohjelmaa koko perheelle. Heidän ilmoitteluaan ruhtinaallisista joululahjatarjouksista kannattaa seurata Lahden KauppaSuomi -lehdestä. Kaupallisen Joulunavauksen kunniaksi Renkomäen kaupat tarjoavat jouluaiheisen ilotulituksin, joka tuskin jättää ketään kylmäksi, kertoo tapahtumajärjestäjä Isohanni.