Kiinteistökuningatar Kaisa Liskin huikea tarina työn ja tahdon voimasta

Miten on mahdollista muutamassa vuodessa nousta suomalaisen liike-elämän vahvaksi toimijaksi ja tehdä koko elämästään itsensä näköinen. Kiinteistökuningatar Kaisa Liski tietää tavat, joilla elämä otetaan haltuun ja siitä muovataan mieleistä.

Kymmenen vuotta sitten Kaisa oli kaksi kertaa eronnut, kahden lapsen yksinhuoltaja, joka teki kolmea työtä kellon ympäri. Silti taloudellinen ahdinko vain paheni. Elämään oli saatava muutos.

Viitisen vuotta myöhemmin Kaisasta on kuoriutunut koko kansan tuntema Kiinteistökuningatar, jonka elämä on kokenut täydellisen myllerryksen kohti positiivista muutosta.

On pitänyt tehdä paljon oikein, jotta valtava mullistus on ollut mahdollinen. On tarvittu vahvaa sisäistä tahdonvoimaa, jotta elämänsä voi laittaa kokonaan uusiksi.

Readmen kustantamassa , toimittaja, tietokirjailija Merja Asikaisen kirjoittamassa uutuuskirjassa Kaisa Liski Kiinteistökuningatar – Sisäisen voiman avulla menestykseen Kaisa Liski kertoo, miten hän on tehnyt menestystarinansa. Hän paljastaa elämänsä tärkeimmät opetukset ja ohjenuorat. Elämänopit tulevat laajan elämänkokemuksen muokkaamina suoraan syvältä selkärangasta.

Jos luulit tuntevasi Kaisan tarinan, kirjan luettuasi huomaat, kuinka vähän oikeastaan tiesitkään naisesta, joka on tarvittaessa täyttä terästä, mutta myös silkkaa sulaa sydäntä.

Kaisa Liski vierailee Kärkkäisen Lahden tavaratalon kirjaosastolla sunnuntaina 4.10.2015 klo 13. Hän kertoo uutuuskirjasta Kaisa Liski Kiinteistökuningatar – Sisäisen voiman avulla menestykseen sekä signeeraa halukkaille kirjaansa.