Jätskiauton uudistuneessa tuotevalikoimassa on 16 uutuutta. Jätskiauton nettipalvelusta näkee reaaliaikaisesti, missä Jätskiautot liikkuvat, kun ne ovat myyntireiteillä.

Jätskiauto-ketju on laskenut jäätelötuotteidensa hintoja makeisveron poistuttua.

– Hinnoitteluun vaikuttavat verotuksen lisäksi myös muutokset tuotteidemme koossa ja valmistuskustannuksissa. Suurin muutos Jätskiautoketjun hinnoittelussa on litran laktoosittomalla vaniljajäätelöpakkauksella, sen hinta on laskenut jopa 46 prosenttia, kertoo Suomen Jätskiauto Oy:n toimitusjohtaja Veijo Laitinen.

Kuopiossa pääpaikkaansa pitävä Suomen Jätskiauto Oy on kasvattanut reittimääränsä lähes koko Suomeen, uusin reittialue on Ahvenanmaa. Jätskiautoketju työllistää noin 110 työntekijää. Suomalaisomistuksessa oleva Suomen Jätskiauto Oy aloitti toimintansa keväällä 2014. Jätskiauto-ketjun toiminta perustuu paikalliseen franchising-yrittäjyyteen.

– Toimintamallimme on suoraviivainen ja logistiikkamme on kehitetty kustannustehokkaaksi. Tällä mahdollistetaan kuluttajille laadukkaiden jäätelötuotteiden kilpailukykyinen hintataso, Laitinen lupaa.

Jätskiauton nettisivuilla on palvelu, josta näkee myyntireiteillä olevien Jätskiautojen sijainnit eri puolilla Suomea.

– Lämpiminä kesäpäivinä Jätskiauto saattaa olla tavoiteaikataulusta myöhässä. Katsomalla auton sijainnin kartalta on helpompi arvioida auton saapuminen kotipysäkille. Jätskiautot löytyvät osoitteesta http://www.jatskiauto.com, Laitinen kertoo.

Suomen Jätskiauto Oy:n valikoimista löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi veneitä, tuutteja, puikkoja, mehujäitä ja perhepakkauksia. Tuotevalikoimassa on myös paljon laktoosittomia jäätelöitä. Jätskiautoissa on myynnissä yrityksen oman Jätskiauto-tuotemerkin lisäksi myös muita eurooppalaisia tuotemerkkejä, kuten esimerkiksi Galileo-pitsat, Myllyn Parhaan pakasteet, Alen Oy:n Browniekakku ja Conditorei Coppenrath&Wiese -mansikkaleivokset.

– Kaikki myymämme tuotteet valmistetaan EU:n alueella vuosittain tehtävien yhteistyö- ja valmistussopimusten mukaan. Valmistusta on Suomessa, Belgiassa, Saksassa, Puolassa, Hollannissa ja Ruotsissa, Laitinen sanoo.