Kevätmuoti kukkii isoin terälehdin ja kirkkain värein

Rohkeat kukkakuosit säväyttävät kevään ja kesän muodissa. Nyt myös kengät kukkivat. Denimistä ja denimiä muistuttavasta indigonsinisestä, värjätystä puuvillasta valmistetaan huippusuosittuja mekkoja, paitiksia, kauluspaitoja, prässihousuja sekä väljiä takkeja. Sadetakki on tämän kevään trendikkäin takki kaikenikäisillä.

Kukat suorastaan räjähtävät täyteen teräänsä tämän kevään ja kesän muodissa. Kukkakuoseja on nyt naisten vaatteiden lisäksi myös miesten ja lasten asuissa. Kukkakuviot hehkuvat suurikokoisina. Värit kukkakuoseissa ovat vahvat ja kirkkaat. Kukkakuosien ohella sporttiset raidat ja erilaiset ruudut ovat suosittuja kuvioita.

Viime kauden suosikkivärit keltainen ja vaaleanpunainen jatkavat edelleen väripaletin huipulla. Pinkki on tänä keväänä ja kesänä suosittu piristeväri myös miesten pukeutumisessa. Trendiväri laventelia näkyy jonkin verran kevään ja tulevan kesän muodissa.

Seilor-teema on keväisin aina vahvasti esillä. Purjehduskausi tuo mukanaan selkeät punaiset ja siniset värit sekä Seilor-tyyliset raidat.

Hengittävät ja laskeutuvat materiaalit ovat kevään ja kesän ikisuosikkeja, kuten viskoosi, tencell ja hurmaavat, läpinäkyvät Mesh-kankaat.

Denim on tänä keväänä ja kesänä suoranainen ehdottomuus. Sininen suosikki palaa muodin huipulle monipuolisempana kuin koskaan aikaisemmin. Denim puetaan nyt päästä varpaisiin.

Sporttimuoti jatkaa vahvana. Jopa juhlapukeutumisessa yhdistetään rohkeasti liituraitakuoseja ja sporttisia materiaaleja. Muutoinkin trendien rohkea yhdistäminen on suosittua erityisesti arki- ja vapaa-ajanpukeutumisessa. Cooleimassa toimistolookissa rennot vapaa-ajan housut yhdistetään siistiin valkoiseen paitapuseroon ja nahkatakkiin.

Juhlapukeutumisessa printit, röyhelöt, kokovalkoinen ja kokopitsi ovat IN. Romanttiset röyhelöt tuovat kevään. Röyhelöt ihastuttavat myös arkea sekä sulostuttavat alus- ja yöasuissa.

Piristystä pukeutuminen saa valkoisista tennareista ja isoista hapsukorvakoruista. Look myös piristyy kummasti, kun heittää repun olalle. Sadetakki on yksi tämän kevään tärkeimmistä vaatekappaleista. Sadetakkeja nähdään paljon arki- ja vapaa-ajan pukeutumisessa. Sadetakki on myös kiva ”lookin” piristäjä.

Kevätkaduilla kengätkin kukkivat. Metallinhohto juhlavoittaa tänä keväänä myös arkikenkiä. Jalat rakastavat kenkämuodin pehmeitä materiaaleja.

Sadetakki on yksi tämän kevään tärkeimmistä vaatekappaleista.
Jalat
rakastavat kenkämuodin pehmeitä materiaaleja.
Look piristyy kummasti, kun heittää repun olalle!