Kärkkäisen messuosastolla tuotteita terveyden tueksi sekä mielenkiintoisia vierailijoita Suomesta ja ulkomailta

Tavarataloketju J. Kärkkäinen Oy:n laajavalikoimaiset terveys- ja hyvinvointituoteosastot ovat mukana i love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 16.18.10.2015 messuosastolla 6G79.

J. Kärkkäinen Oy:n messuosastolla on mahdollisuus tutustua muun muassa seuraaviin tuotteisiin: ayurvedan periaatteita kunnioittaen valmistettu huippulaatuinen Ghee (kirkastettu voi), hydrolisoitu kollageeni, pakastettu villilevä, www.e3live.com sekä Medicine flower CO2 -uutteet. Kotimaisista tuotteista mukana ovat esimerkiksi Boris-maitohappobakteerijuoma, Mahlaforestin havupuujuoma sekä BioAroman luonnonkosmetiikka.

Messuosastolla on myös mielenkiintoisia vieraita, muun muassa kiekonheittäjä Sanna Kämäräinen , hyvinvointiasiantuntija, personal trainer Aino Mäkelä ja bikini fitness-kilpailija Mari Valosaari sekä Kiinteistökuningatar Kaisa Liski . Felix Zenger vierailee hänkin sekä Kirsi Salo . Kansainvälisenä huippuvieraana osastolla ainoastaan Kärkkäisen messuosastolla tavataan laaja-alainen hyvinvointiasiantuntija Ella Woodward .

Mukana osastolla on J. Kärkkäinen Oy:n terveys- ja hyvinvointituotteiden valikoimista vastaava ravintofilosofi Erkki Palviainen , superruokien erikoismieheksi titureelattu, rohkea luontaisen itsehoidon innovaattori. Erkki elää, kuten opettaa!

J. Kärkkäisen terveys- ja hyvinvointituoteosastojen valikoimia Erkki Palviainen kehittää eettisesti ja vastuullisesti. Laajojen kansainvälisten verkostojensa kautta Palviainen saa Kärkkäisen valikoimiin heti tuoreeltaan myös alan tutkimuksen ja tuotekehittelyn kansainväliset kärkituotteet. Kivijalkana ovat suomalaiset, Suomen puhtaan luonnon ja keskiyön auringon kasvattamista aarteista jalostetut tuotteet. Kärkkäisen laajoista valikoimista löytyvät niin tutut terveystuotteet, kuin myös tuotteet erityistarpeisiin.

Perjantaina 16.10.2015

Sanna Kämäräinen klo 14–18

Ella Woodward klo 17–17:30

Sunnuntaina 18.10.2015

Sanna Kämäräinen klo 14–18

Mari Valosaari klo 13–15

Lauantaina 17.10.2015

Kaisa Liski klo 13–14

Felix Zenger klo 14–14:15

Aino Mäkelä klo 15–17

Kirsi Salo 17–17:15