Aikuinen, teroita värikynät ja aloita värittäminen

Aikuisten värityskirjat ovat nousseet hitiksi. Aikuisten värityskirjoihin valitut väritystehtävät auttavat rentoutumaan, parantavat keskittymiskykyä sekä kehittävät käsien ja silmien koordinaatiota ja huomiokykyä.

Moni värittämisestä innostunut aikuinen sanoo, että pikkutarkkaan värittämisen keskittyminen lievittää stressiä ja lisää mielenrauhaa sekä rentouttaa työpäivän jälkeen. Aikuisten värityskirjojen kiitetään tarjoavan vastalääkettä arkipäivän kiireelle. Sanotaanpa aikuisten värityskirjoja myös onnellisuuden lähteiksi.

Aikuisten värityskirjoissa on enemmän yksityiskohtia kuin lasten versioissa, kuva-aiheet ovat abstraktimpia ja niiden värittäminen vaatii aikaa ja keskittymistä.

Esimerkiksi Readme.fin kustantamassa Väriterapia taidekirjassa kuva-aiheet on sisällössä jaettu seuraaviin osioihin: kauniit eläinkuvat, rentouttavat kuviot, henkisyys, luonnon kauneus ja inspiroiva taide.

Syyskuussa Readme.fi tuo markkinoille suomalaisen ja suomen luontoteemaan pureutuvan aikuisten värityskirjan. Mielenrauhaa – Suomen luonto, mandalat, inspiroivat kuviot – aikuisten värityskirjan tekijä Johannes Wilenius on sekä Limingan taidekoulun, Taideinstituutin että Muotoiluinstituutin kasvatti.

Readme.fin kustantama Väriterapia taidekirja saa syyskuussa jatkoa Suomen luontoteemaan pureutuvalla aikuisten värityskirjalla Mielenrauhaa – Suomen luonto, mandalat, inspiroivat kuviot.