Hyvä leikkaus takaa kesämekon erinomaisen istuvuuden.

Hollantilainen, vuonna 2007 Amsterdamissa perustettu muotibrändi Smashed Lemon pukee naiset jokaiseen sesonkiin persoonallisella valikoimalla. Mekoissa ihastuttaa niiden loistavat leikkaukset, jotka imartelevat naisen vartaloa: korostavat ja piilottavat juuri sopivasti vartalon naisellisia yksityiskohtia.

Mekkojen väriskaalan paletti on runsas: värikäs ja rohkea. Printtien aiheet ovat monipuoliset.

Smashed Lemon -mekkojen suunnittelu tapahtuu Amsterdamissa. Valmistuksesta noin puolet on Euroopassa ja puolet Kiinassa.

Materiaaleina pyritään käyttämään mahdollisimman paljon luonnonkuituja, kuten viskoosia ja puuvillaa. Mekot ovat pääsääntöisesti valmistettu joustavista kankaista, jolla taataan erinomainen istuvuus.

Materiaalin korkeatasoinen laatu tekee Smashed Lemonin mekoista oivallisia käyttövaatteita: Päälle ja menoksi!

Smashed Lemonin slogan kuuluu: Aina on tilaa yhdelle mekolle.

Fransan brändivaatteet korostavat samoin naisellisuutta, ja tekevät naisesta joka tilanteessa hyvin pukeutuneen – niin vaatteiden mallien kuin laadunkin puolesta. Fransan tyyliä voisi kuvailla elegantiksi casualiksi. Kausittain Fransa tuo naisille uusia muotoja, värejä ja printtejä.

Fransan tuotteiden suunnittelu on Tanskassa Vejlen kaupungissa. Valmistus tapahtuu Euroopassa ja Kiinassa.

Noin 20% Fransan tuotannosta valmistetaan orgaanisesta puuvillasta tai kierrätysmateriaaleista. Ekologisuus kankaissa ja valmistuksessa on tärkeää Fransan filosofiaa mukavuudesta ja muodista tinkimättä.

Aina on tilaa yhdelle mekolle.

MIKÄ?

Smart Casual

Astetta arkista asiallisempi

Smart Casual on paljon käytetty pukukoodi niin juhlassa kuin työelämässäkin. Se toimii hyvin vapaammissa tilaisuuksissa, joissa siisti olemus on plussaa; ystävän tupaantuliaiset, illallinen työporukan kesken tai vaikka treffit kaupungilla. Smart casual toimii monessa.

Naisen Smart Casual asu voisi esimerkiksi olla siisti mekko tilanteeseen sopivine asusteineen tai hame yhdistettynä ohueen neuleeseen. Myös siistit paitapuserot, suorat housut ja jakut ovat monikäyttöisiä ja helposti yhdisteltäviä.

Miehillä Smart Casual -pukeutuminen kulminoituu yhteen asiaan: solmio pois kaulasta. Irtotakki ja housut yhdistelmä on toimiva, mutta myös neulepaidat yhdistettynä chinoihin tai suoriin housuihin toimii oikein hyvin.