Suomalaisten kehuma, fermentaation helmi

Regulatpro Metabolicin ansiosta Pia Happosen aineenvaihdunta on parantunut nollasta sataan.

Loistava entsyymijuoma, paras, jonka tiedän! Näin huudahtaa Päijät-Hämeessä asuva, 37-vuotias Pia Happonen hyvinvointiryhmässä kirjoittamassaan postauksessa. Ryhmässä on kymmeniä tuhansia jäseniä.

Pian postauksesta alkaa vilkas keskustelu tuotteesta. Kommenttien perusteella tuotteen hyödyt on kokenut moni muukin.

Pia käytti ensimmäisen kerran Regulatpro Metabolic -tuotetta loppuvuonna 2019 ja sai siitä itselleen paljon hyötyjä.

– Minulla se on auttanut iho-ongelmiin, mutta ennen kaikkea aineenvaihduntani on parantunut nollasta sataan, Pia kertoo.

Fermentoidut eli hapatetut tuotteet ovat monelle tänä päivänä jo tuttuja. Niiden positiiviset vaikutukset muun muassa vatsan hyvinvointiin ovat olleet yleisesti tiedossa vuosikausia. Hapankaalin voimaan on luotettu vuosituhansia.

Regulatpro on luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä, patentoidulla kaskadifermentaatio-menetelmällä valmistettu tiiviste.

Kolmivaiheisella kaskadifermentaatio-menetelmällä kasvipohjaiset ainesosat hajotetaan maitohappobakteerien avulla pieniksi osasiksi. Menetelmän vaiheet jäljittelevät kehon omaa ruuansulatusprosessia, jossa kasvikset pilkkoutuvat pienempiin ja paremmin imeytyviin osiin. Lopputuloksena ravintoaineiden pieniksi pilkkoutuneet partikkelit aloittavat imeytymisen jo suun limakalvoilta.

Entsyymit ovat erikoistuneita valkuaisaineita, joita tarvitaan kaikkiin aineenvaihdunnan prosesseihin. Ilman entsyymejä kehon kemialliset reaktiot, esimerkiksi eniten entsyymejä vaativa ruoansulatus, tapahtuisivat liian hitaasti. Elimistö tuottaa itse entsyymejä. Tuotantokyky on yksilöllistä ja iän myötä tuotanto heikkenee.

Entsyymien määrää voi tukea luonnonmukaisella ja kypsentämättömällä ravinnolla. Parhaita entsyymin lähteitä ovat kaikki kasvit, hedelmät, vihannekset ja pähkinät.

Regulatpro on valittu kertaalleen vuoden terveystuotteeksi. Valmisteen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet auttavat edistämään muun muassa normaalia energia-, hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa, kynsien ja hiusten pysymistä normaaleina (sinkki, magnesium), normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa (kromi), normaaleja psykologisia toimintoja (B12-vitamiini, folaatti) sekä jaksamista. Tuote myös auttaa vähentämään uupumusta sekä väsymystä (C-, B6- ja B12-vitamiini, riboflaviini).

Regulatpro-tuotteet ovat myynnissä Kärkkäisellä.