Ikkuna avoinna aitoon luontoon

Nollapäästöinen igluvene AuroraHut® majoittaa Sinut missä ja milloin vaan.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu AuroraHut® igluvene lipuu juuri sinne, minne sinä haluat. AuroraHut® on uraauurtavasti irti maanpinnasta oleva luksusmajoitus, joka voidaan siirtää kevyesti paikasta toiseen kaikkina vuodenaikoina.

AuroraHut® -igluveneessä majoittuminen ennen kokemattomissa paikoissa tarjoaa ainutlaatuisen, uudenlaisen ja yksilöllisen tavan kokea aito luonto. Voit viettää aikaa ja majoittua premium-tason mukaisesti ilman ihmismassojen hälinää ja häiriöitä.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu AuroraHut® on:

* 12-kulmainen lasiseinäinen ja -kattoinen neljän vuodenajan igluvene™.

* Ekologinen 2-hengen premium-majoitus siirrettävissä luontokokemusten äärelle.

* Näköalatupa, parivuode, keittiö, ruokakellari, kompostoiva wc, pilkkiaukko lattiassa.

* Käyttösähkö aurinko- ja biopolttokennoilla, lämmitys uusiutuvalla biodieselillä.

* Ei tavallista rakennuslupaa (vene, liikuteltava, alle 10 m2), ei rakentamisen luontomuutoksia eikä päästöjä.

* Laaja varustevalikoima kesän terasseista ja venemoottorista talven tulisijoihin, avantoihin ja huoltokotaan.

AuroraHut®- igluvene tarjoaa turvallisen majoittumisen myös haastavien tilanteiden edessä. Kompaktina yksikkönä AuroraHut®- igluvene on helppo puhdistaa ja desinfioida. Otsonointi-laitteistoa hyödyntämällä se on mahdollista puhdistaa bakteereista, sienistä ja viruksista. Useiden kansainvälisten tutkimusten mukaan otsonin yksi ominaisuus on kyky tuhota bakteereita, sieniä ja viruksia sekä muita taudinaiheuttajia.

AuroraHut® on sertifioitu turvalliseksi veneeksi, jonka takeena on sille myönnetty CE-merkki.

Veneessä veden päällä majoittuminen on laissa hyväksytty jokamiehenoikeus kaikkialla Pohjoismaissa. Kesällä AuroraHut® -igluvene™ kelluu vedessä. Talveksi sen voi sijoittaa vaikkapa tunturiin tai jäälle, miksei omaan puutarhaankin. Kesäaikaan liikkuminen sujuu vesistöjä myöten sähkömoottorilla. Talvella igluvenettä voi vetää moottorikelkan perässä niin jäällä kuin lumellakin.

Omavaraisesti toimivan AuroraHut® majoituksen järjestäminen ei vaadi mitään perinteisen lomarakentamisen infran rakentamista eikä perustamiskustannuksia. Liikuteltava, alle 10 neliön igluvene ei tarvitse rakennuslupaa. Rahan säästymisen lisäksi luonto säästyy vesi-, viemäri- ja sähkölinjojen sekä teiden aiheuttamilta ikuisilta arvilta.

AuroraHut® -igluveneen keittiössä kaasuliedellä valmistuvat maukkaat ateriat tai idyllinen pannukahvi. Majoitustilaa igluveneen parisängyssä on mitoitettu kahdelle. Ruokailijoita mahtuu toki enemmänkin.

Ruokatarpeet säilyvät lattian alla olevassa ruokakellarissa. Mikäli ruokailijat haluavat taatusti tuoretta kalaa, niin silloin avataan igluveneen lattiassa oleva pilkkiaukko – ja nostellaan ahdin antimia suoraan pannulle paistumaan tai savustimeen savustumaan! Keittiössä voit huuhdella kädet ja kasvot juoksevan veden alla. Igluveneessä on 140 litran integroitu vesisäiliö. Kuivakäymälä on kompostoiva.

Sähkö tuotetaan ekologisesti biopolttokennojen ja aurinkopaneelin avulla. Biopolttokenno muuttaa metanolin sähköksi. Ainoa päästö on puhdas vesihöyry. Kylmemmällä säällä igluvenettä lämmittää uusiutuvaa polttoainetta käyttävä, kotimainen veneenlämmitin.

AuroraHut® igluvene maksaa alkaen 55 800 euroa (sis. alv 24%).

****

MATKAILUYRITTÄJÄ: AuroraHut® on maailman tuottavin ympärivuotinen vene

Kelluva AuroraHut ® igluvene (kammi) voidaan sijoittaa vesistöihin kaikkina vuodenaikoina. Kesällä AuroraHut® -igluvene™ kelluu vedessä ja voit nauttia yöttömästä yöstä keskellä kaunista luontoa. Keväällä sillä voi lipua tervehtimään norppia ja syksyllä aistia ruskan sekä mahdolliset revontulet järveltä. Talveksi sen voi sijoittaa vaikkapa tunturiin tai jäälle, ja hurmaantua revontulten tulisesta tanssista. AuroraHut® -konsepti tarjoaakin matkailuyrittäjille ympärivuotisen tulolähteen; monipuolisen liiketoiminnan vedessä ja maalla, jokaisena vuodenaikana.

AuroraHut® -konseptilla on helppoa ja nopeaa luoda tarpeeseen sopiva majoituskokonaisuus. AuroraHut® -igluveneitä voidaan sijoittaa yksikseen tai ryhmiksi lähelle toisiaan. Sesongin vaihtuessa AuroraHut® liikkuu helposti sinne, missä majoitusta kulloinkin tarvitaan.

AuroraHut® tarjoaa aidon mahdollisuuden hyödyntää matkailijoita kiinnostavia, ainutlaatuisia luontokohteita sekä mahdollistaa myös palvelun tason mukaisen hinnoittelun – lämpimässä kammissa premium-olosuhteet toteutuvat erämaiden ankarimmissakin olosuhteissa. AuroraHut-igluveneen avulla voit tarjota asiakkaillesi unohtumattoman ja premium-tason elämyksen ilman ihmismassojen hälinää ja häiriöitä.

VOISI OLLA PALLOSSA

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen Leasing- rahoituksen yhdessä Nordea Tukirahoituksen kanssa. Kampanjaetuna saat nyt jopa 6 kuukautta lyhennysvapaata eli saat AuroraHutin tuottamaan jo ennen yhtäkään kuukausimaksua!

Toimi nyt ja kysy lisää yrittäjäystävällisestä Leasing- rahoituksestamme.

Tarjoamme myös osamaksurahoitus-vaihtoehdon yhteistyössä Nordea Rahoitus Suomen kanssa. Osamaksuerän suuruus ja maksuaikataulu sovitaan aina yksilöllisesti kunkin asiakkaan kanssa erikseen.

TÄMÄ ERIKSEEN

MATKAILUYRITTÄJÄ: Kysy lisää huikeista lisävarusteistamme ja AuroraHut®- igluveneen mahdollisuuksista ja hyödyistä liiketoiminnassasi. Olemme mielellämme apuna rakentamassa AuroraHut® igluveneen avulla uusia, mielettömiä elämyskokonaisuuksia niin kansainvälisille kuin kotimaisille asiakkaillenne.