Regulatpro auttoi Janninaa.

Vantaalainen Jannina Morkos , 36, on eksoottisen näköinen kaunotar, mutta hän on syntynyt Suomessa ja asunut täällä koko ikänsä.

– Isä on egypytiläinen ja äiti oli suomalainen. Onneksi minua on kiusattu aika vähän, eniten ehkä ala-asteella, kun olin ainoa tumma luokassa. Mutta kaikesta oppii ja kaiken kanssa oppii elämään.

Jannina on ylpeä juuristaan. Hän onkin maalauttanut näyttävän tatuoinnin rintaansa. Kuvassa on faarao ja egyptiläisiä sotilaita.

Jannina on hankkinut itselleen ammatin vasta aikuisiällä. Koulunkäynti ei neitoa pahemmin inspiroinut. Kaikki muu kiinnosti enemmän.

– Lopetin juuri kosmetologiopiskelut ja siirryn tekemään hommia ystäväni liikkeeseen. Ennen kosmetologiopintoja kävin myös parturikampaajakoulun.

Janninan kotijoukkueeseen kuuluu miehen ohella 11-vuotias pojankloppi, niin kuin äiti häntä hellästi nimittelee. Muonavahvuudessa on lisäksi kaksi pikku haukkua, äiti ja tytär, rodultaan amerikanbulleja. Tytär Hani painaa 60 kiloa ja äiti Devi 50 kiloa. Ovat kuulemma yllättävän pieniruokaisia!

Toissa syksynä Janina huomasi, että kaikki ei ollut kohdallaan. Kroppa ei syystä tai toisesta pelannut entiseen malliin.

– Masennuksesta ei ollut kyse, sillä siitä minulla oli aikaisempaa kokemusta. Tiedostin elämässäni olevan paljon hyviä juttuja ja asioita. En kuitenkaan nukkunut hyvin, ja iltaisin oli tosi vaikea rauhoittua. Jos sitten sain unen päästä kiinni, nukuin vain pätkiä, heräilin koko ajan. Ajatukset poukkoilivat sinne tänne. Oli tosi vaikeaa löytää rauhallista tunnetta itsensä kanssa. Olin väsynyt ja kiukkuinen.

– Kun joskus olisi ollut energiaa liikkua ja tehdä jotakin, pumppu hakkasi hullun lailla ja tuntui, että se tulee rinnasta ulos. Kuukautiset jäivät kerran kokonaan pois, ruoka ei maistunut ja elämä oli jonkinlaista puuroa. Mulla ei ollut hyvä olla itseni kanssa.

Lopulta Jannina päätti hakeutua lääkärille, mutta joutui odottamaan vuoroaan useita kuukausia, koska hänen oireitaan ei pidetty kovin vakavina ja kiireellisinä.

– Kun pääsin vastaanotolle, lääkäri alkoi kysellä, mikä minua vaivasi. Sanoin hänelle, että nyt vaivaa kaikki. Pyysin, että minusta otettaisiin laaja verenkuva, sillä ainakin hormonit olivat sekaisin, sillä en saa nukutuksi ja koska kuukautiset olivat jääneet kerran kokonaan pois.

– Lääkäri alkoi selittää, että oireeni johtuvat suomalaisesta kaamosajasta ja kärsin kaamosmasennuksesta. Pistin pontevasti hanttiin. Hän ehdotti kirkasvalolamppua ja viiden viikon lomaa. Minä sanoin, että kiitos vaan avusta ja lähdin kotiin.

Eräänä yönä Jannina taas valvoi ja mietti, mikä häntä vaivasi.

– Rupesin itse työstämään tätä asiaa. Olihan tähän jumankauta saatava apu. Löysin sanalla alavireys googlettelemalla netistä Regulatpro-nimisen valmisteen ja kiinnostuin. Tuotteen kerrottiin lisäävän vireyttä ja tasapainoittavan elimistön balanssia.

– Tein tilauksen ja aloin odotella, koska pullo tulee postista. Olin kuitenkin koko lailla skeptinen ja mietin, pistinkö rahani kankkulan kaivoon. Kyseessä on aika kallis tuote.

Posti tuli. Jannina alkoi ottaa joka aamu 10 ml tyhjään vatsaan Regulatprota.

– Pidin sitä jonkin aikaa suussa, jotta se imeytyisi nopeammin limakalvojen kautta. Maku oli alkuun vähän pistävä.

Kului viikko, kaksi, kunnes Jannina huomasi muutoksen.

– Tuli semmoinen fiilis, että ei hitto, tästähän tulee hyvä päivä! Elimistössä alkoi tapahtua. Aineenvaihdunta lähti liikkeelle. Huomasin hyvin pian, että tämä tuote on paljon enemmän, mitä se lupaa.

Janninan unirytmi palasi raiteilleen, iho alkoi loistaa, hiukset voivat paremmin, mieliala kohentui ja yleiskunto nousi.

– Nyt menee tosi hyvin ja kaikki on balanssissa. Olen kymmenkunta vuotta harrastanut salilla käymistä. Nyrkkeily on tosi kivaa, kun nyt huomaan jaksavani treeneissä, ja voimia on tallella vielä niiden jälkeenkin.

Jannina ei ole kertonut tilanteen parantumisesta hänelle kirkasvalohoitoa ja viiden viikon lomaa tarjonneelle lääkärille.

Jannina vakuuttaa, että Regulatpro pysyy hänen elämässään, eikä hän siitä luovu.

– Haluan sydämestäni kiittää tästä elämän eliksiiristä. Toivottavasti kokemuksistani on apua myös muille.

Hänellä on pari sanaa uusille kokeilijoille.

– Tuotteelle pitää antaa aikaa. Aluksi se voi maistua oudolta, ja tiedän, että maku jakaa mielipiteitä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että mitä pahempaa, sitä terveellisempää! Olen nykyään täysin tottunut Regulatpron makuun, olenhan käyttänyt sitä jo puolitoista vuotta.

– Olen tosi laiska ottamaan vitamiineja purkista, mutta tässähän on niitäkin mukana.

.– Tuli semmoinen fiilis, että ei hitto, tästähän tulee hyvä päivä! Elimistössä alkoi tapahtua..
.– Lääkäri alkoi selittää, että oireeni johtuvat suomalaisesta kaamosajasta ja kärsin kaamosmasennuksesta. Pistin pontevasti hanttiin..