KauppaSuomi-lehti järjestää yhteistyössä Messilä Golfin kanssa kolme KauppaSuomi Golf -kilpailua. Kilpailupäivät ovat 9.7.; 16.7. ja 22.7. Kilpailut käydään Messilä Golfin viheriöillä Hollolassa.

Kilpailun johtajana toimii Olli Selin. Kilpailumuotona on Best Ball -parikilpailu, sarjat ovat Lp hcp 0–36. Erikoiskilpailuina mitellään vielä erikseen Lähimmäksi lippua ja pisin avaus -kilpailut.

– KauppaSuomi Golf -kilpailut ovat kaikille avoimet. Jokainen kolmesta kilpailusta on oma itsenäinen kilpailunsa, eli jokaiseen voi osallistua erikseen ja toki kaikkiin kolmeen kilpailijat ovat tervetulleita. Vieraspelaajilta kilpailumaksu on 65 euroa, kertoo Messilä Golfin toiminnanjohtaja Arja Byman .

Kilpailumaksun maksanut saa 10 euron alennuksen klubiravintolan lounas- tai menulistalta yli 10 euron kertaostosta kilpailupäivänä.

Byman toivottaa nauttimaan kauniista Messilä Golfin ympäristöstä ja tunnelmasta, vaikka ei osallistuisikaan itse golf-kilpailuun tai pelaisi golfia.

– Meillä on ravintoloitsijana suosittu lahtelainen Mamma Maria. Messilä Golfin klubiravintola on oivallinen paikka myös kokouksille ja erilaisille tilaisuuksille.

KauppaSuomi Golfin kilpailumääräykset löytyvät osoitteesta: www.messilagolf.fi/kilpailut ja tapahtumat.