Ylivieskassa, Keskisen raviradalla järjestetään kansainvälinen kaikkien rotujen koiranäyttely lauantaina ja sunnuntaina 18.–19.7.2015. Näyttelyyn on ilmoittautunut lähes 2100 koiraa mm. Pohjoismaista ja Baltiasta. Eri rotuja on esillä 247.

Kotimaisten tuomareiden lisäksi Ylivieskaan saapuu tuomarivieraita Puolasta, Venäjältä ja Tsekeistä. Lauantaina järjestetään junior handler SM-osakilpailu sekä Keski-Pohjanmaan kennelpiirin piirinmestaruuskilpailu. Sunnuntaina on luvassa alle 10-vuotiaiden lasten lelukoiranäyttely, johon saa osallistua ilmaiseksi oman lelukoiran kanssa ja jossa kaikki osallistujat palkitaan.

Arvostelut kehissä alkavat kumpanakin päivänä klo 9. Molemmat päivät huipentuvat ryhmäkilpailuihin noin klo 15 alkaen. Näyttelyn kauneimman koiran valitsee tsekkiläinen kaikkien rotujen tuomari Petr Rehanek .

Koiranäyttelyitten perimmäinen tarkoitus on palvella koirien jalostus- ja kasvatustyötä. Näyttelyihin voivat osallistua puhdasrotuiset rekisteröidyt ja tunnistusmerkityt koirat.

Lisätietoja näyttelyn kotisivuilta: http://www.showlink.fi/ylivieska2015