Meikkipäiväkirja by Jessika Kulju

KauppaSuomi-lehden uudella palstalla meikkitaiteilija Jessika Kulju esittelee imartelevampia meikkikokonaisuuksia, näppäriä ehostustuotteita ja meikkivinkkejä.

Teksti ja kuvat: Jessika Kulju

Liian usein me naiset aliarvioimme ulkonäköämme. Tätä tapahtuu erityisesti silloin, jos erehdymme vertaamaan itseämme sosiaalisessa mediassa esiintyviin henkilöihin ja heidän täydellisiin kuviinsa. Monelta jää huomaamatta kuitenkin se tosiasia, että maailman kauneimmatkaan naiset eivät herää aamuisin kuvan kauniina. Hekin näyttävät aamuisin luonnonlapselta ja näkevät peilistä punaposkisen, takkutukkaisen, ehkä hieman näppyläihoisenkin, tavallisen kauniin naisen, niin kuin me muutkin.

Erona täydellisten kuvien henkilöihin on vain se, että kauniina esiintyvien naisten taustajoukoista löytyvät ammattilaiset, taikka taito ehostaa itsensä entistä upeamman näköiseksi. Oikeilla tuotteilla ja taidolla kenestä tahansa voidaan muokata entistä kauniimpi ja upeampi. Tärkeää on vain löytää omat parhaat puolensa, hyödyntää ja osata korostaa niitä. Kokeilemalla rohkeasti erilaisia meikkaustyylejä löydät sen itsellesi täydellisesti sopivan.

Tämänkertaisessa meikissä pääpiste on vangitsevassa silmämeikissä. Sen takaa vaaleanvihreän ja syvänharmaan luomivärien kombinaatio yhdistettynä näyttävään silmänrajaukseen. Huulet ja posket meikattiin hailakkaan roosaan säilyttääkseen raikkauden kokonaisuudessa.

”Jokainen meistä on yksilöllisellä tavalla kaunis, joten kokeile erilaisia meikkivinkkejä, sovella niitä itsellesi sopiviksi ja korosta siten omia parhaimpia puoliasi”