J. Kärkkäinen –tavarataloyhtiömme mainoslehti KauppaSuomi julkaisi viikolla 16 valtakunnallisen numeron, joka sisälsi tuttuun tapaan myös lukijoiden yhteiskunnallisia kirjoituksia. Olemme ylpeitä siitä, että KauppaSuomi on Suomen ainoita julkaisuja, joissa sana on todella vapaa eikä poliittinen sensuuri ole muotia.

Viimeisin KauppaSuomi-numero sisälsi myös artikkelin "Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?", joka on poikinut paljon positiivista palautetta. Lukemattomat vanhemmat eri puolilla Suomea ovat kyllästyneet siihen, että koulut ovat alkaneet pakkosyöttää nuorisolle poliittisia kantoja esimerkiksi maahanmuutto- ja perhekysymyksiin liittyen.

Suomen valtamedia tahtoo toimia poliittisen korrektiuden portinvartijana. Lehdistö pyrkii mustamaalaamaan suomalaiset toisinajattelijat, jotka eivät allekirjoita ääriliberaaleja ja "monikulttuurisuutta" kritiikittömästi ihannoivia arvoja. Iltalehden "uutinen" 24.4. osoitti tämän jälleen.

Iltalehti levitti KauppaSuomen mielipidekirjoituksesta valheellista tietoa antaen muun muassa ymmärtää, että artikkeli ei olisi sisältänyt tieteellisiä lähteitä ja että artikkeli olisi hyökännyt erilaisia kansanryhmiä vastaan. Näin Iltalehti pyrki lakaisemaan artikkelin todellisen sisällön – koulujärjestelmän vaivihkaisen politisoitumisen – maton alle.

Valhe lähteiden puutteesta on kummallinen. Artikkeli alkaa Suomen opetushallituksen sitaateilla sekä viittauksella Helsingin yliopiston tutkimukseen "Monikulttuurisuuskasvatus päiväkodin monikulttuurisessa esiopetusryhmässä". Myöhemmin tekstissä lainataan esimerkiksi Der Spiegel –lehteä sekä "kriittisen pedagogiikan" (eli kouluissa toteutettavan kulttuurimarxismin) pääteoksia.

Herää kysymys, miksi Iltalehti yritti valheellisesti väittää, että tekstistä puuttuvat tieteelliset lähteet. Onko valehtelun taustalla Iltalehden omat poliittiset agendat?

KauppaSuomen mielipidekirjoitus ei ole myöskään "rasistinen" eikä se hyökkää ensimmäistäkään ihmisryhmää vastaan. On totta, että tekstissä osoitetaan, merkittävä osa "kriittisen pedagogiikan" guruista on taustaltaan juutalaisia. Eikö tätä saisi sanoa ääneen? Kiistääkö Iltalehti Lukácsin, Liebkindin ja Ehrenburgin taustat? Vai vaatiiko Iltalehti julkisen keskustelun sensurointia jostain muusta syystä?

Mustamaalausuutinen osoitti jälleen, ettei valtamedia ole kiinnostunut toisinajattelija-artikkeleiden todenperäisyydestä vaan niiden poliittisesta "harhaoppisuudesta". Nyky-Suomessa totuus ei ole toisinajattelijan puolustus. Kun Magneettimedia sai ajatusrikostuomion muutamia vuosia sitten, eivät syyttäjät eivätkä tuomarit kumonneet artikkeleiden argumentteja. Sen sijaan tuomioistuin totesi: "Kirjoituksessa esitetyt lausumat ja mielipiteet ovat laatunsa, laajuutensa ja vakavuutensa puolesta sellaisia, ettei niiden todenperäisyyden arviointi ole tarkoituksenmukaista." Tämä ei ole oikeutta – se on älyllistä laiskuutta ja poliittista korruptiota.

 

Juha Kärkkäinen
Toimitusjohtaja
J. Kärkkäinen Oy

Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä? (KauppaSuomen artikkeli 19.4.2017)

Kärkkäisen lehdessä syytetään juutalaisia valkoisten heteroiden aseman polkemisesta - päätoimittaja: "Näkökulmat poikivat keskustelua" (Iltalehden artikkeli 24.4.2017)